RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Partoutkortene er ikke utsolgt

Sist oppdatert:
Hadde du planer om å sikre deg partoutkort på Brann stadion denne sesongen, har du fremdeles muligheten.

- Vi har solgt vel 9000 partoutkort og har rundt 1500 igjen. Så her er det bare til å ta kontakt om du er interessert, sier markedssjef i Brann, Kristian Jæger til iBergen.no.

Men Brann har fått en henvendelse fra en aktør som vil kjøpe opp de resterende plassene.

- Det er et konsept som vil kjøpe opp resten, men foreløpig avventer vi dette. Så billettene er tilgjengelig, sier Jæger som ikke vil ut med hvem som planlegger å kjøpe partoutkort for over 300.000 kroner.

1500 sitteplasser igjen
Markedssjefen i Brann er sikker på at de kommer til å selge ut de resterende partoutkortene før sesongen. Det vil si at det kun er 1500 sitteplasser igjen til «vanlige» tilskuere de første kampene.

- Det gjelder med andre ord å sikre seg et partoutkort hvis en skal få med seg alle kampene. De to første hjemmekampene mot Lillestrøm og Vålerenga kommer helt sikkert til å bli raskt utsolgt. Og for partoutkortinnehavere har vi også opprettet en tjeneste som gjør at de får nyhetene først og der de også kan delta i konkurranser. Så her er det flere fordeler, reklamerer han.

Ny tribune 16.mai
Byggingen av den nye tribunen i klokkesvingen går etter planen og ligger faktisk en dag fremfor skjema. Det betyr at kapasiteten på stadion vil øke igjen til den tradisjonelle 16.mai-kampen.

- Vi sater på å åpne til denne kampen. Den nye tribunen vil få en kapasitet på oppunder 3500 sitteplasser og vil gi stadion en tilskuerkapasitet på rundt 18.500. Frem til åpningen vil vi frigi noen ståpasser fremfor hovedtribunen, sier Jæger til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere