Partyfikseren

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Petter Vagaan Moen sørget for at Brann-spillerne kan gå med et noenlunde hevet hodet i 17. mai-toget.

17.05.10 11:56

BRANN-LILLESTRØM 1-1:

BRANN STADION (Nettavisen): På overtid av overtiden i 16. mai-kampen mot Lillestrøm i Bergen fikk Brann frispark på kanten av 16-meteren.

Så eksploderte Stadion.

- Jeg var sikker på at den skulle gå inn og det var veldig fint å se at den gjorde det, sa Vaagan Moen som dannet spissduo sammen med Erik Huseklepp for første gang.

- Det var veldig fortjent at vi utlignet til slutt. Vi er fornøyd med prestasjonen, men ikke med resultatet, la han til.

Store sjanser
På en søkkvåt Stadion-matte i Bergen var det hjemmelaget som fikk kampens første gigantsjanse etter 13 minutter, en dobbeltsjanse som både Erik Mjelde og navnebror Huseklepp på mirakuløst vis klarte å skusle bort. Huseklepp kunne også avgjort da han var alene med LSK-keeper Stefan Logi Magnusson i 2. omgang.

- Jeg er sikker på at Erik kommer til å lage masse mål i årets sesong, forsvarte Steinar Nilsen sin spiss med etter kampen.

Brann kjørte kampen mot de gule fra Romerike i starten av 1. omgang og hadde flere sjanser til å gå opp i ledelsen, men utover i omgangen kom bortelaget mer og mer inn i kampen.

Fornøyd med prestasjonen
De drøyt 17.000 på tribunene hadde så vidt funnet setene sine etter pause da Lillestrøm og Nosa Emanuel Igiebor gjorde sitt for å ødelegge festen for bergenserne. Nigerianeren sendte LSK i føringen etter målgivende pasning fra Lars Kristian Eriksen. Men så dukket altså Petter Vaagan Moen opp.

- Det var enveiskjøring her i dag. Vi er veldig fornøyd med måten vi klarer å utnytte rommene i kampen på. Vi produserer mye og guttene spiller en kjempekamp. Det er frustrerende å ikke få ballen i mål, fortalte Steinar Nilsen til Nettavisen etter bataljen.

- Vi er aldri fornøyd med 1-1. LSK blir presset og står på 8-9 meter i hele 2. omgang. Jeg sliter med å forklare hvorfor det da blir slik, fortalte han og viste til de store målsjansene Brann produserte uten å få uttelling.

Les også:
VIF-Aalesund:- Moa blir ikke her lenge
Odd-Tromsø:
Beste siden Tom Nordlie
Molde-Haugesund:- Så feigt at jeg ikke har ord
RBK-Hønefoss:- Kritikk får vi uansett
Sandefjord - Viking:Gir spillerne fri fra 17. mai-toget
Start-Kongsvinger:Sesongens største dommertabbe?
Strømsgodset-Stabæk:Det rakner for stortalentene

Ikke urettferdig
Henning Berg var ikke bare blid på dommer Tommy Skjerven etter overtidsdramaet.

- Vi var litt overrasket over at han la til fem minutter i utgangspunktet, men dommeren dømmer. Brann hadde mange sjanser de kunne scoret på, oppsummerte Berg som ikke sa seg uenig i at det var rettferdig med et uavgjortresultat i Bergen.

I neste serierunde skal Brann til AKA Arena for å møte bunnkollega Hønefoss, mens Henning Berg og Lillestrøm får Odd Grenland på besøk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.