RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pass-tull stoppet Myrvold

Sist oppdatert:
Anders Myrvold må stå over Houston Aeros to første kamper i AHL på grunn av feil stempel i passet.

Myrvold spiller for tiden for Houston Aeros i farmerligaen AHL, og skulle etter planen sesongåpnet for sin nye klubb mot San Antonio Rampage fredag kveld, og spille returoppgjør lørdag.

Men slik gikk det ikke. Debuten er blitt utsatt på grunn av et feil stempel i passet!

- Jeg fikk et feriepass-stempel på flyplassen istedenfor midlertidig arbeidstillatelse, eller et såkalt working-stempel. Dermed må jeg ta turen ut av landet og helt opp til Toronto for å ordne opp i de nødvendige papirene, forteller en oppgitt Myrvold på telefon fra Houston til TV 2 Nettavisen.

- Må flire
Myrvold vet nesten ikke om han skal le eller gråte av pass-tullet.

- Oppi alt denne suppen tror jeg nesten jeg må flire av det hele. Nå må jeg ta turen ut av landet, og være der i to dager. Neii, dette er bare helt latterlig, sier han.

Myrvolds arbeidsgiver Houston Aeros ble også oppgitt av hele episoden.

- Klubben må nå sende alle papirene en gang til slik at jeg får tilgang til lønnen min. Det betyr at jeg ikke kan få lønn før den nødvendige arbeidstillatelsen er på plass. Jeg får nemlig ikke jobbe så lenge jeg har fått feriestempel i passet mitt, sukker hockeyproffen.

- Klubben ordner opp
- Men klubben er klar over at dette ikke er min feil, og ordner opp i det. Og det kommer til å ordne seg. Det er bare så jævlig at dette tullet skulle skje nå. Jeg kan ikke beskrive hvor sur jeg er for at jeg ikke får spille og vist meg frem fortsetter han.

Myrvold har nemlig tatt turen til USA for å forsøke å skaffe seg en lukrativ kontrakt med en NHL-klubb. Han tror oppholdet i Houston Aeros i AHL blir svært kortvarig.

- Jeg har selv valgt å ikke signere en permanent kontrakt. Jeg vet hvordan ting fungerer. Jeg er i kontakt med en del andre klubber fra NHL, det er i NHL jeg vil og bør spille, slår Anders Myrvold bestemt fast.

Skal til NHL
Den tidligere Vålerenga-stjernen avviser imidlertid at han har hastverk med å skaffe seg en arbeidsgiver i verdens desidert beste ishockey-liga NHL.

- Jeg tar en uke om gangen og smører meg med tålmodighet. Jeg havner i NHL når jeg havner dit, mener Myrvold.

Som setter seg på flyet til Toronto mandag for å ordne opp i pass-rotet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere