Manchester Uniteds Bruno Fernandes hadde ingen god dag på jobben da hans lag tapte 0–7 for Liverpool søndag ettermiddag.

Portugiseren, som for tiden er kaptein i storklubben, fikk i etterkant av kampen en del kjeft for sin oppførsel i oppgjøret.

Blant annet skal Brunos reaksjon rett etter kampslutt ha skapt irritasjon. Midtbanespilleren satte krust rett mot garderoben etter kampslutt, før lagkamerat Raphaël Varane til slutt fikk overtalt ham og andre spillere til å takke tilreisende supportere for støtten.

En episode underveis i kampen der portugiseren gikk lett i bakken og tok seg til ansiktet etter en duell med Ibrahima Konate, ble også diskutert i kjølvannet av matchen. Reprisen viste at franskmannen i beste fall traff Bruno i brystet.

LES OGSÅ: Liverpool-supporter risikerer utestengelse på livstid

Storavis: – Lot seg irritere

Sky Sports-ekspert Gary Neville stemplet stjernens opptreden som en skam og mente manager Erik ten Hag burde ha byttet ham ut.

Nå skriver Daily Mail at kapteinens oppførsel i denne kampen og for øvrig har skapt irritasjon også blant lagkameratene.

Ifølge avisen har dette ført til bekymringer internt i klubben om at Bruno ikke er kapteinsmateriale i Manchester United.

Midtbanespilleren er for tiden vikarierende kaptein for midtstopper Harry Maguire, som sliter med spilletid. Det er ventet at Maguire kommer til å forlate United etter sesongen og da vil portugiseren fort være et alternativ som ny hovedkaptein.

LES OGSÅ: Bildene av United-stjernene du ikke fikk se: – Ønsker å gjemme seg

Daily Mail hevder likevel mandag at det er tvil internt om 28-åringen er riktig mann for å overta jobben etter Maguire.

Ta Premier League-quizen:

– Mange i United – medspillere inkludert – lot seg irritere over Fernandes' oppførsel på banen søndag, skriver Daily Mail.

Hentet av Solskjær

Det er ikke bare søndagens kamp som legges til grunn for denne bekymringen, men et totalt inntrykk, skriver avisen videre. Folk som Casemiro, David De Gea og nevnte Varane skal være spillere som blir ansett mer skikket til rollen.

Til tross for at lederegenskapene ikke alltid imponerer, er likevel Bruno en svært viktig mann for Old Trafford-klubben.

LES OGSÅ: United-legendene slakter stjernespiller: – En skam

Han ble hentet inn fra portugisiske Sporting i 2020, da Ole Gunnar Solskjær var manager i United.

28-åringen ble raskt en suksess og scoret solide 12 mål på sine første 22 opptredener for klubben. Totalt sett har det blitt 57 mål på 166 kamper så langt for portugiseren. I tillegg til å være en målfarlig spiller, står han også for mye av det kreative i laget.

28-åringen har kontrakt med Manchester United fram til sommeren 2026.