Manchester United er for tiden midt oppe i en prosess som kan føre til at klubben får nye eiere.

Flere bud skal ha kommet inn den siste tiden og det er nå opp til Glazer-familien om de vil gå videre til neste fase.

Ineos-gruppen med sir Jim Ratcliffe i spissen og en Qatar-gruppe med Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani seiler opp som de to største favorittene til å kjøpe Premier League-klubben, men mye skjer fortsatt i kulissene, ifølge ulike rapporter.

Ifølge ESPN skal oppkjøpsprosessen imidlertid ha ført til intern uro blant lederne i klubben.

– Kan ikke forhandle

De skal være bekymret for at den pågående prosessen vil ødelegge for de planene manager Erik ten Hag og hans team har lagt.

LES OGSÅ: Spekulasjonene raser: – Det er dette folk vil være sinte for

Nederlenderen ønsker å få på plass nye signeringer tidlig i sommervinduet og skal blant annet ha prioritet på å hente inn en ny klassespiss, men på grunn av prosessen som nå foregår kan dette bli vanskelig.

ESPN hevder nemlig at klubben ikke kan forhandle med klubber og spillere, før det er en endelig avklaring på eiersituasjonen. Det kan fort ta tid og det er ingen garantier for at Glazer-familien har solgt seg ut av klubben innen sommeren.

United reiser på sesongoppkjøring i starten av juli og ten Hag ønsker nye spillere på plass innen den tid.

Samtidig som det blir utfordrende å hente inn nye spillere, skal United også ha satt alle avtaler for spillere i den nåværende troppen på vent. Det betyr at en spiller som Marcus Rashford må vente på et nytt kontraktstilbud fra klubben.

Spillere på utgående kontrakt, som keeper David De Gea, kan også havne i en vanskelig situasjon som en følge av dette.

LES OGSÅ: Sverige-sjefen fyrer løs direkte på TV: – Dere snakker dritt

Vil trolig gjøre endringer

Skulle en ny eier være på plass allerede innen sommervinduet åpner, så er det ventet at United vil ha mange avtaler på trappene. Det kan i så fall føre til et både hektisk og kaotisk sommervindu for klubben.

En potensiell ny eier vil trolig ønske å gjøre endringer både i stallen og i organisasjonen rundt klubben.

Det er investeringsbanken Raine Group som jobber med salget av klubben på vegne av Glazer-familien og jobben deres er i all hovedsak å drive prisen opp så mye som mulig. Amerikanerne hevdes å ønske rundt fem milliarder pund for klubben.

Det er per nå uvisst hvor mye de aktuelle kjøperne har bydd for klubben og det er ikke umulig at det kan blir flere runder med bud, før Glazer-familien er fornøyd med prisen og går videre med prosessen om et salg.