Se video av hendelsen her:

Leder i Norges Fotballforbunds påtalenemnd Marit Fiane Grødum bekrefter overfor Nettavisen at nemnda vil se nærmere på situasjonen mellom Ulrik Saltnes og Kevin Kabran i søndagens eliteserieoppgjør.

- Vi er kjent med saken, og dette er en sak vi vil vurdere om skal påtales til NFFs domsorganer, skriver Grødum i en epost til Nettavisen mandag formiddag.

- Når vår beslutning foreligger vil den bli gjort kjent via NFF, skriver Grødum videre.

Det var i andre omgang av oppgjøret mellom Viking og Bodø/Glimt at det tente til mellom hjemmelagets Kevin Kabran og Glimt-profil Ulrik Saltnes.

Etter en tøff duell, der Kabran tok ta rundt hodet til Saltnes og dro han med seg ned i bakken, plasserte Saltnes et kne i ryggen på en liggende Kabran.

- Det er unødvendig av meg, fordi jeg blir irritert over at han holder meg. Jeg tror han skal beholde ballen, men det gjør han jo ikke, så det er unødvendig. Men hvis vi skal gå igjennom alle situasjoner som dette, så er det flere som bør bli tatt, sa Saltnes selv til Discovery.

Etterpå uttalte Saltnes at han forsøkte å få tak i ballen.

Glimt-trener Kjetil Knutsen var helt klar på at det ikke er grunnlag for å gi Glimt-kapteinen karantene.

- Hvis du snakker om at dette skal være en karantene, så ler jeg meg i hjel. Det synes jeg ikke, sa treneren i et intervju med Discovery etter kampen.

Discovery-ekspert Christian Gauseth gikk hardt ut mot Glimt, Saltnes og Knutsen i Fotballrunden søndag kveld.

- Jeg blir irritert og sint, og det gjør jeg med rette. Dette skal vi ikke ha i norsk fotball. Det var en stor skuffelse, og et nytt kapittel utenfor banen for Bodø/Glimt. Jeg håper han ble anmeldt av påtalenemda, og at disiplinærutvalget tar dette på alvor. Jeg håper han får straff, og jeg håper den blir lang, for norsk fotball sin del, sa Gauseth.

Viking vant kampen 2-0 og påførte Bodø/Glimt lagets første tap i Eliteserien siden juni i fjor.