Gå til sidens hovedinnhold

Patrice Evra med vill påstand: Nå beklager Sky Sports

Sky Sports måtte beklage seg etter at Evra hevdet, fra TV-kanalens studio, at Zaha kan ha hatt en affære med David Moyes' datter.

I forkant av lørdagens oppgjør mellom Manchester United og Crystal Palace kom Patrice Evra med en mildt sagt kontroversiell kommentar, i retning av tidligere lagkamerat Wilfried Zaha, på den britiske TV-kanalen Sky Sports.

Franskmannen påstår nemlig at Zaha skal ha hatt et forhold til David Moyes' datter.

Les også: Marerittstart på årets PL-sesong for Manchester United: - Har sett bunnivået

- Hadde denne affæren

- Jeg husker at han (Zaha) var en elektrisk spiller, men så hadde han denne, om det er sant eller ikke, affæren med David Moyes' datter, forteller Evra i Sky Sports' sending.

På det tidspunktet var Moyes manager i United, og ifølge franskmannen kan nettopp det ha vært grunnen til at Zaha endte sin karriere i klubben.

Les også: Brennhet Erling Braut Haaland scoret to i ligaåpningen for Dortmund

Etter Evras uttalelser, reagerte programleder i Sky Sports Jelly Cates umiddelbart.

- Du veit vel ikke bakgrunnen for den historien, så det er nok best å la den ligge for nå, svarte Cates.

Beklager seg

Ikke lenge etter tok Sky Sports selv ansvar, og kom ut med en offisiell beklagelse på vegne av TV-kanalen.

- Vi må oppklare en kommentar fra tidligere i sendingen som antyder at det kan ha vært et forhold mellom Wilfried Zaha og David Moyes' datter, begynner Sky Sports før de fortsetter.

- Vi forstår det slik at Zaha aldri har møtt David Moyes' datter, og at påstandene fra Patrice er ukorrekte, og vi beklager enhver lovbrudd som er forårsaket.

Lang United-karriere

Patrice Evra er husket best for sine ni sesonger på Old Trafford. Under Alex Fergusons lederskap vant venstrebacken en rekke trofeer, blant annet fem seriemesterskap, tre FA-cuptitler og én mesterligatittel.

Etter han dro fra United i 2014, var Evra også innom Juventus, Marseille og West Ham.

Franskmannen huskes også for den kontroversielle hendelsen med Luis Suarez, da den daværende Liverpool-spilleren ble dømt for å komme med rasistiske hets mot Evra.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett