Patrick DesRochers stenger buret igjen

Foto: Lise Åserud/SCANPIX

Vi tror på målfattige toppgjør i Get-ligaen torsdag

09.12.10 10:52

LØRDAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Onsdag lanserte Sportspill både Bologna og Ungarn som gode spilleobjekter på Langoddsen til fin odds. Dessverre mistet vi tolveren da vi kun hadde HU på den skotske kampen mellom Ayr og East Fife som ble trukket til B. Dermed ble det kun to ellevere og atten tiere på våre tippetips.

Torsdagens langoddsprogram består i all hovedsak av ishockey fra Finland, Norge og Sverige, i tillegg til fire kamper fra håndball-EM (der vi ikke finner noe spennende i dag).

Toppkamper
I den norske eliteserien i ishockey er det blant annet to svært interessante toppkamper i kveld, i form av prestisjeoppgjøret Vålerenga - Lørenskog, og i Sarpsborg tar hjemmesterke Sparta i mot Stavanger. Vi tror på to tette og målfattige oppgjør.

Vålerengas kanadiske keeper Patrick DesRochers er av mange trukket frem som den viktigste grunnen til at Vålerenga har hatt en så solid sesong. Etter å ha mistet flere spillere til rivalen Lørenskog foran denne sesongen, var det ikke ventet at Espen Knutsens mannskap skulle henge med i helt i teten i år.

Men Vålerenga har levert over all forventning og ligger i øyeblikket på en sterk andreplass på tabellen, kun fire poeng bak serieleder Sparta. Patrick DesRochers har en redningsprosent på 93, og er dermed best i eliteserien. Han har vært strålende i en rekke kamper, og alle med en viss kjennskap til ishockey vet hvor mye en god keeper har å si.

Voldsom skuffelse
Lørenskog har skuffet kapitalt til nå, og fortsatt snakker alle om at de kommer. Lørenskog investerte tungt i nye spilleren foran denne sesongen, men er 28 poeng bak serieleder Sparta og har uten tvil vært sesongens store skuffelse. Tre strake tap nå, og spesielt hjemmetapet for Rosenborg (3-4) tredje sist, forteller om et lag i ubalanse.

Norsk Tipping tilbyr kampodds og over/under på denne kampen, og selv om hjemmeoddsen er forlokkende (2,05), velger vi heller et målspill.

Nå kan du tippe på iPhone

Det har seg nemlig slik at de seks siste tilsvarende (seriespillet) er gått under 5,5 mål, og når vi da tilbys noenlunde jevn odds på over/under i denne kampen, synes vi det er klart spennende å prøve et under-spill. Det betales med 1,65 og kan ikke spilles singel. Vi må da kombinere og velger oss toppoppgjøret mellom Sparta og Stavanger.

Også i denne kampen er hjemmeoddsen forlokkende, men Sparta har ikke vært helt på topp i det siste, og Stavanger er helt klart i stand til å ta alle poengene på en god dag.

LØRDAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

De seks siste tilsvarende mellom Sparta og Stavanger (gjelder seriespill) har også gått under 5,5 mål. Således synes vi igjen at oddsen er spillbar, all den tid Norsk Tipping gir lik odds (1,70 på begge utfall).

Vårt ishockeyspill denne torsdagen blir altså målfattige toppoppgjør i Get-ligaen. Totaloddsen på denne dobbelen er 2,8,1 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag torsdag:
Kamp 89 Sparta Sarpsborg - Stavanger over/under 5,5 mål 1,70 1,70
Kamp 94 Vålerenga - Lørenskog over/under 5,5 mål 1,75 1,65
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.