Gå til sidens hovedinnhold

Patrick Vieiras advarsel

Patrick Vieira advarer Arsenal mot at de ikke vil vinne noe som helst i år, med mindre de rydder opp i forsvarsproblemene sine.

Arsenals kaptein frykter at Gunners har latt enda en Champions League-sjanse gå fra seg etter den dårlige kampen i München tirsdag, som endte med 1-3-tap til slutt. For første gang på en stund kan det gå mot en trofé-løs sesong for Arsenal. I øyeblikket ligger de på 3. plass i ligaen, de er slått ut av ligacupen, og det må en fantomkamp til om de skal klare å ta seg forbi Bayern München i Champions League.

Det største problemet til Arsenal i øyeblikket er at forsvaret lekker. Manager Arsene Wenger kalte tirsdagens 1-3-tap det verste i Arsenals Champions League-historie. Kaptein Vieira har heller ingen unnskyldninger å komme med.

- Det er veldig frustrerende. Vi slipper inn altfor mange mål, og trenger å jobbe med det som lag. Vi kan ikke skylde på enkeltspillere for måten vi slipper inn mål på. Vi er simpelthen nødt til å forsvare oss bedre, sier han til The Sun.

På 40 kamper i år har Arsenal holdt nullen i bare 11 kamper. Chelsea, til sammenlikning, har gått 29 kamper i år uten å slippe inn mål. Men selv om det ble tap mot Bayern på tirsdag, mener Vieira at slaget på langt nær er tapt ennå.

- Toures mål mot slutten har gitt oss et håp, og det er ikke umulig nå. Men resultatet var tøft. Jeg synes ikke Bayern er bedre enn oss, og det er det som gjør det så frustrerende, sier lagkapteinen.

Verken Sol Campbell eller Ashley Cole var med i tirsdagens kamp, og begge var sårt savnet.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken