Patrik på hjemmebane

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens svenske ekspert har Romme som sin hjemmebane, og han byr på en dobbeltbanker i V4-spillet på den arenaen i dag.

04.07.14 12:57

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Tirsdag er det full fres i lukene hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Romme i Sverige og på Bjerke her hjemme. Til kvelden er det V64-spill til Jägersro på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Forus i Stavanger som gjelder, og vi på Sportspill har som vanlig tips og spilleforslag til alle arenaer.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund høster stadig nye fremganger, og i lunsjen i Boden i Sverige i går ble det ny suksess. Tolv andelslag på Eksperten samt det største spilleforslaget på Nettavisen gikk inn til en utbetaling på 2950 kroner i V4-spillet der, og Patrik tar sats mot nye gevinster på sin hjemmebane Romme i lunsjen i dag. Der går han for en dobbeltbanker i V4-4, mens han tror smellen kan komme i V4-2 denne tirsdagen.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Patrik Fernlunds vurderinger:

Dagens lås:
2 Angelina Vacation (V4-4) såg fin ut inför loppet på Solvalla senast och vann efter en svepning till ledningen med varvet kvar. Kan hon hålla ut 3 Fimpala Tooma från start så är det en toppchans, men hon kan även vinna från rygg på ledaren.

Luringen:
9 Rocket Speed (V4-2) gick bra på Solvalla näst senast och är inte så tokig. Möter nu riktigt dåliga hästar, och ska streckas tidigt även om det inte är någon given vinnare.

7 Tams Vinnie (V4-1) visade upp en mäktig långspurt senast och har bra chans om det stämmer med positionerna.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Trav

Mest lest på Sport

Annonsebilag