*Nettavisen* Sport.

Patriks herlige banker

Foto: Hesteguiden.com

Patrik Fernlund er ikke redd for å spille mot storfavoritter. Under torsdagens V64 i Eskilstuna byr han på et råfrekt andrevalg.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund dro som mange etterhvert vet inn ca 960 000 kroner i gevinster søndag for snaue to uker siden i V64-spillet fra Solvalla. Og det var allerede den første uken Patrik var i sving for Nettavisen.

Tirsdag smalt det så det suste igjen i V4-spillet på Åby. Patrik er som kjent ikke redd for å spille mot storfavorittene og i tirsdagens V4-løp fra Åby bankerspilte han 2. valget Prince De Poggio mot dagens største V64-favoritt Andover Prince og fra dødens på storfavoritten var Prince De Poggio overlegent best. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 924) betalte tilbake 18 499 kroner og hele åtte stykker hadde av våre trofaste lesere hadde levert det forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

I tillegg ble det klaff for 13 andelslag på Eksperten som alle også fikk 18 499 kroner hver seg i utbetaling. Med tanke på at det kun var 104,83 kombinasjoner som gikk inn med fire rette på Åby tirsdag, hadde altså Nettavisen og Patrik drøye 20 prosent av gevinstkupongene og totalt innspilt ble kr 388 479.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

i tillegg ble det klaff for både det minste DD-forslaget (innl.pris 200 kr og 1500 kroner tilbake og det største DD-forslaget som kostet kr 400 å levere og betalte drøye 3000 kroner tilbake).

En snau uke før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe og vi nordmenn får blant spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember og førstkommende lørdag venter det feite 30 millioner kroner til en eventuell alenevinner i V75-spillet på Bjerke. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

Men allerede torsdag er det altså flust av vinnermuligheter. Det hele starter med V4 fra Bergsåker, før Drammen overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden er det Bergen travpark som er vertskap for V65-spillet her hjemme, mens en av Patriks desiderte favorittbaner Eskilstuna er vertskap for V64-spillet fra Sverige.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V64 kl 19.08
DD kl 20.36

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Spikarna:
6 Tricky Track (V64-5/DD-1) är en oerhört kapabel häst som nu gör första starten för Reijo Liljendahl. Jag har pratat med Reijo som låter oerhört nöjd med hästen och det blir jänkarvagn på. Han är klasser bättre än motståndet och travar han hela vägen blir jag besviken om det inte blir seger.

10 Latitude Broline (V64-1) spurtade fint senast och det lutar åt hård körning från början och då kommer hennes spurt vara tung till slut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Luringen:
4 Edelma (V64-3) gillar jag men senast var hon dålig. Troligtvis blir det barfota runt om nu vilket är ett klart plus och det är en häst med bra snabbhet.

15 Estreem (V64-4) är läcker och spurtade bra senast. Står svårt till men det låter på kusken som att han kan tänka sig att vara offensiv. Kan krossa alla.

10 Turbo Daylight (V64-6/DD-2) får Johan Untersteiner i vagnen vilket är ett kraftigt plus, se upp för honom.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.