RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Patriots en sluttspillrunde videre

Sist oppdatert:
New York (NTB-Reuters): Grunnserien i NFL er ikke ferdigspilt, men New England Patriots sikret seg julaften plass i 2. runde i sluttspillet. Lagets 12. seier garanterer walkover i første runde.

Det var ingen enkel seier. Laget lå under 0-17 halvveis mot Miami Dolphins, men anført av quarterback Tom Brady scoret Patriots på sine fem første angrep i annen halvdel og vant 27-24. Brady løp inn to touchdown og passet til et tredje.

- Vi vil ikke gjøre det til en vane å spille så dårlig, men vi viste iallfall at vi takler motgang, sa Brady.

Patriots ligger an til å få hjemmefordel i både kvartfinale og eventuell semifinale, men laget kan fortsatt tas igjen av Pittsburgh Steelers og Baltimore Ravens, som begge tok sin 11. seier lørdag. Steelers knuste St. Louis Rams 27-0 uten sin skadde quarterback Ben Roethlisberger, mens Ravens nedkjempet Cleveland Browns 20-14.

Det har ikke vært mye å juble for i Detroit de siste årene, men julaften vant Lions 38-10 over San Diego Chargers og sikret sluttspillplass for første gang siden 1999. Matt Stafford kastet tre touchdownpasninger for Lions, som i 2008 ble eneste NFL-lag som har tapt alle 16 kamper i en sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere