*Nettavisen* Sport.

Paul Ince med klar oppfordring: - Om Solskjær skal få United fremover, så må han kvitte seg med Pogba

PÅ TIDE Å SELGE?: Paul Ince mener at Ole Gunnar Solskjær må kvitte seg med Paul Pogba.

PÅ TIDE Å SELGE?: Paul Ince mener at Ole Gunnar Solskjær må kvitte seg med Paul Pogba. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Den tidligere midtbanekjempen forteller at han har gått lei av Uniteds franske superstjerne.

06.05.20 12:36

Paul Ince har lenge vært kritisk til hvordan Paul Pogba har prestert for Manchester United, og kritikken fra den tidligere United- og Liverpool-midtbanespilleren vil ingen ende ta.

I sin spalte for bettingsiden Paddy Power er nemlig den tidligere engelske landslagsspilleren, igjen, nådeløs i sin kritikk av Pogba.

Artikkelen kommer dager etter at Ince var ute i samme spalte og hevdet at Borussia Dortmund-stjernen Jadon Sancho burde tenke seg nøye om før han eventuelt signerer for United.

Les også: Vi følger overgangsvinduet LIVE

- Ikke bra for klubben

Denne gangen er det Ole Gunnar Solskjær som får en oppfordring av Ince. Han mener nemlig at det er på tide å si farvel til den franske VM-vinneren:

- Hans prestasjoner på banen, samt hans oppførsel utenfor banen, med agenten og generelt hvordan han ter seg, er overhodet ikke bra for klubben, skriver Ince i sin spalte.

Klikk på bildet for å forstørre. KRITISK: Paul Ince har ved flere anledninger rettet kritikk mot Ole Gunnar Solskjær.

KRITISK: Paul Ince har ved flere anledninger rettet kritikk mot Ole Gunnar Solskjær. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

- Om Ole Gunnar Solskjær skal få United fremover, så må han kvitte seg med Pogba. Dersom han skal få tilbake «the United Way» i dette laget, så kan ikke det reflekteres i måten Pogba agerer.

Franskmannens fremtid har lenge vært et tema på Old Trafford, og Solskjær har i tillegg vært i åpen munnhuggeri med Mino Raiola, Pogbas agent.

Mens Solskjær har hevdet at «Pogba er vår spiller», så har Raiola slått tilbake med at franskmannen hverken tilhører ham eller Solskjær.

Det er blant annet den typen oppførsel som nå har fått det til å koke over for Paul Ince, som selv spilte på Uniteds midtbane mellom 1989 og 1995:

- Nå må man ta et valg, og gjør det raskt fordi vi kan ikke ha nok en sesong med Pogba-sirkuset. Han hadde ikke engang startet for laget i skrivende stund, hevder Ince.

Det er spesielt grunnet ankomsten til Bruno Fernandes at Ince mener United fort burde vurdere et salg av Pogba:

- Hvis ikke Fernandes hadde kommet inn og gjort det så godt som han har gjort det, så kunne Ole ha forsøkt å beholde Pogba. Nå kan det være han tenker at dersom han får nok penger, så kan han la Pogba gå, skriver Ince.

- Om du ønsker riktig innstilling og mentalitet, samt den høye standard, så beklager jeg, men det får du ikke av Paul Pogba. Det er for mange distraksjoner, for mange rapporter rundt ham og oppførselen .. tiden har rent ut for ham.

Les også: Røper ukjent Ronaldo-historie: - Han hadde sagt ja til Ferguson. Han skulle komme tilbake

Til Madrid med Haaland?

Ince er overhodet ikke den første britiske legenden som har kritisert Pogba den siste tiden. Det har blitt et stort tema i engelsk presse at Liverpool-legenden Graeme Souness har vært ute etter ham.

Såpass stort ble temaet at Pogba selv måtte svare rundt kritikken fra Souness på Manchester Uniteds egen podcast i april.

Pogba har kontrakt med Manchester United ut 2020/2021-sesongen, men Solskjærs klubb har en opsjon på å forlenge den frem til sommeren 2022. Det er spesielt Real Madrid han er blitt koblet med.

Pogbas bror, Mathias, har blant annet vært på spansk TV der han har gjort det klart at hans bror ønsker å forlate United, og er ikke i mot ideen om å signere for Madrid.

Klikk på bildet for å forstørre. APPLAUSI PER BRUNO: Paul Pogba skal ha latt seg imponere stort av Bruno Fernandes.

APPLAUSI PER BRUNO: Paul Ince mener Bruno Fernandes fort kan dytte Pogba ut av United. Foto: Oli Scarff / Martin Rickett (AFP / Pa Photos)

Ifølge den spanske avisen AS, så har Madrid øremerket Pogba, og Erling Braut Haaland, som de to spillerne de ønsker at skal «revolusjonere» dem inn mot neste sesong.

Mye kan tyde på at det ikke skal stå på ønsket fra Pogbas agent, Mino Raiola. Han har nemlig vært ute i spansk presse og hevdet at han ønsker å få en av sine klienter til Real Madrid innen kort tid.

Ifølge spansk presse skal Real Madrid tidligere ha vært usikre på om de kan finansiere en overgang for Pogba, men at den pågående korona-krisen fort gjør at United kan slippe ham billigere.

Pogba returnerte til Manchester United fra Juventus sommeren 2016, da han ble tidenes dyreste fotballspiller. Siden har han vært med å vinne både Europa League og ligacupen med United.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag