Tidligere denne uken bekreftet Manchester United at Cristiano Ronaldo vil returnere til klubben, 12 år siden sist. Det har fått mye reaksjoner, både positivt og negativt.

Nå har Arsenal-legenden Paul Merson uttalt seg som sjokkovergangen, og har en klar formening om hva Old Trafford-publikummet vil få fra superstjernen.

- Jeg mener han ikke er i nærheten av det nivået han var på før. Jeg vil dra det så langt og si at han er på halvparten av det han var på før.

Les også: Arsenal ydmyket av Manchester City: - Det er bare fryktelig

- Umenneskelig

Merson må derimot innrømme at den tidligere Juventus-spilleren kan levere det utrolige, når ting klaffer.

- Statistikken hans er fortsatt fantastisk og han har blitt toppscorer i hver klubb han har vært i, men han er 36 år gammel. Hvis han skulle ende om opp med å bli toppscorer i Premier League denne sesongen, så må man bare erkjenne at han ikke er menneskelig.

Han poengterer at Ronaldos erfaring og egenskaper vil komme godt med for flere i klubben.

- Det er liten tvil om at fysikken og mentaliteten hans er på plass, og det tror jeg er positivt for klubbens yngre spillere som Mason Greedwood, Marcus Rashford og Jadon Sancho. Her har du en utøver som viser hvordan man bør leve for å spille så lenge som mulig, på et høyt internasjonalt nivå.

- Kommer han til vinne ligaen for Manchester United? Jeg sier nei. Han kommer nok til å spille spydspiss, som gjør at Edison Cavani nok lurer på hvorfor han signerte for et nytt år.

Og fortsetter:

- Jeg sitter og lurer på hvorfor de ikke gikk for Harry Kane, som ville gitt de en spiss i mange år. Dette er en store overgang for kun én sesong. Sist kan han var i Manchester var han fantastisk, men jeg klarer ikke å se at det vil skje nå.

Les også: Poengdeling på Anfield etter vanvittig drama

Neville har troen

Gary Neville tror at Cristiano Ronaldo kan være spiller United trenger for å ta det neste steget.

- Dette er jo nostalgi, men det er ikke alltid at nostalgi fungerer. Noen ganger så sparker den tilbake, uten at du forventer det. Men dette var en viktig overgang, for tanken på at han skulle til Manchester City fungerte ikke.

Og fortsetter:

- Vi trengte noe stort for å utkonkurrere Manchester City, Liverpool og Chelsea, og Ronaldo kan absolutt være den tingen. Han gjør de riktige løpene, og scorer de målene som kan vise seg å bli viktige, avslutter Neville.