*Nettavisen* Sport.

Paul Pogba er «sulten på å komme tilbake» fra skade

File photo dated 26-12-2019 of Manchester United's Paul Pogba applauds the fans after the Premier League match at Old Trafford, Manchester.

Klar for comeback Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Manchester United-stjernen Paul Pogba, som har vært ute av spill siden romjula, er ivrig på å komme tilbake i spill når fotballsesongen gjenopptas.

Franskmannen har kun spilte åtte kamper for rødtrøyene i inneværende sesong som følge av en trøblete ankelskade. Hans forrige kamp var 26. desember da han slo opp skaden han pådro seg i slutten av august.

– Det har vært frustrerende i lang tid. Nå er jeg nesten der, så jeg tenker kun på å komme tilbake og trener for fullt med laget, sier Pogba til Manchester Uniteds podkast.

27-åringen opplyser at han nå trener med ball. Tross skadeproblemene har midtbanespilleren ikke mistet motivasjonen.

– Det gjør meg mer sulten på å komme tilbake og gjøre det bra. Det viser meg hvor mye jeg elsker fotball, fortsetter han.

I tillegg til skadeproblemene har det florert flere rykter om at Pogba ønsker seg vekk fra Ole Gunnar Solskjærs lag. Spillerens agent Mino Raiola har hintet om at 27-åringen kan forlate OId Trafford i sommer.

I likhet med mesteparten av Idretts-Europa har engelsk fotball blitt avbrutt som følge av koronapandemien. Premier League er foreløpig utsatt til 30. april. Britiske medier skriver at det skal være lite håp om å kunne fullføre sesongen med publikum på tribunene.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.