Det er flere britiske medier, deriblant Daily Mail og The Sun, som søndag morgen kan melde at Paul Pogba (26) har bestemt seg for at han vil forlate Manchester United i sommer. Midtbanespilleren skal ha et stort ønske om å spille under Zinedine Zidanes ledelse i Real Madrid.

Samtidig skal Zidane ha forklart Pogba at det er nå eller aldri for en overgang, ettersom franskmannen er i ferd med å gjenoppbygge Real Madrid etter en svak sesong.

Woodward vil nekte

Ifølge avisene skal Ole Gunnar Solskjær være villig til å gi slipp på stjernespilleren ettersom han ikke ønsker misfornøyde spillere i troppen. En som dog har satt seg på bakbena er direktør Ed Woodward. Woodward skal ikke være fornøyd med å slippe lagets største stjerne, og skal ha gitt Pogba beskjed om at en overgangssøknad må komme for at Woodward i det hele tatt skal vurdere å slippe franskmannen.

Hovegrunnen til at Woodward ønsker å beholde Pogba skal handle om hvilket signal det sender utad om de gir slipp på han. Direktøren mener at et salg vil skade klubbens rykte enda mer enn den svake fjorårssesongen.

Storhandel

Manchester United endte på sjetteplass i Premier League denne sesongen, og står dermed uten Champions League-spill kommende sesong. Ole Gunnar Solskjær er forventet å dra på storhandel i sommer, og det spekuleres i at nordmannen får nærmere tre milliarder kroner å handle for. I tillegg kan et salg av Pogba føre til mer enn én milliard ekstra på bok.

Swanseas Daniel James er spilleren som foreløpig virker å være nærmest en overgang til Manchester United, men også flere større navn kobles til klubben.