Paul Pogba har snart fullført sin tredje sesong i United-trøya, og skal vi tro onsdagens oppslag i franske L´Équipe kan det også bli franskmannens siste.

Den franske storavisen skriver nemlig at alt ligger til rette for en overgang i sommer - og at midtbanejuvelen allerede skal ha fortalt visse lagkamerater at han ønsker å forlate Manchester United i sommer.

Zidane-flørten fortsetter

Pogba skal være bekymret over Uniteds manglende ambisjoner, og den stadig mer overhengende faren for at klubben ikke deltar i Champions League neste sesong.

Flere europeiske toppklubber skal ha Pogbas navn på blokka, men ifølge avisen er det kun én reell kandidat som har den økonomiske slagkraften til å signere Pogba:

Real Madrid.

Og i Spanias hovedstad finner vi også Zinedine Zidane, som skal ha et svært godt forhold til United-spilleren.

Zidane skal også ha forsøkt å hente Pogba til Real Madrid da spilleren forlot Juventus etter 2015/16-sesongen, men et turbulent forhold mellom Florentino Perez og spillerens agent Mino Raiola skal ha satt en stopper for en overgang da.

- Å spille for Real Madrid er drømmen for alle barn, alle fotballspillere. Akkurat nå er jeg lykkelig i Manchester United, uttalte Pogba nylig.

Manchester United på sin side har ikke gjort noe forsøk på å forlenge Pogbas kontrakt - som strekker seg til 2021. Ifølge avisen mener klubben at Pogba bør huske at de var trofaste mot han da forholdet til Josè Mourinho sviktet, men avisen skriver også at United ikke ønsker å hindre en eventuell overgang til Real Madrid i sommer.

- Solskjær var ærlig med oss

Pogba var blant spillerne som fikk hardest medfart etter sjokktapet mot Everton i helgen, og franskmannen var heller ikke nådig da han analyserte egen innsats.

- Ikke for å være frekk mot Everton, men måten vi spilte på, både jeg og hele laget, er respektløst for supporterne våre. Vi respekterte ikke oss selv, supporterne eller klubben, sa Pogba etter det ydmykende 4-0-tapet på Goodison Park i helgen.

- Alt gikk galt for oss i dag, men det viktigste er mentaliteten vi tar med oss ut på banen, den må endres. Vi lot manageren prate i garderoben etter kampen, og han og resten av trenerstaben var dønn ærlige med oss.

Onsdag kveld vil Pogba etter alle solemerker være én av elleve spillere Ole Gunnar Solskjær velger fra start når Manchester City kommer på besøk til Old Trafford.