Gå til sidens hovedinnhold

Paulette (66) tok jobben fra Playboy-modell

Nå kan hun få kysse Edvald Boasson Hagen på podiet i Belgia.

Arrangøren av sykkelrittet E3-Harelbeke Prijs fikk i fjor kritikk etter å ha benyttet en naken kvinne i promoteringen av rittet. Den gangen var det den halvt flamske Playboy-modellen Gaelle Garcia Diaz som prydet annonsebannerne. Du kan se bildet her!

- Det aktuelle banneret er kvinnefiendtlig og utdatert, lød kritikken hovedsponsoren KBC i fjor.

Nå har byen Harelbeke overtatt den rollen, og arrangøren har åpenbart tatt lærdom av fjorårets flause. I år er det nemlig Paulette Van Neste promoterer det belgiske brosteinsrittet via reklamebannere på 10 ganger 30 meter. Se Paulette-reklamen her!

Paulette: - Elsker å få folk til å le
66-åringen er jobber ved et bakeri i Kortrijk til daglig og tar i tillegg oppdrag som amatørskuespiller. Og det var via den sistnevnte virksomheten hun ble headhuntet til E3-Harelbekes reklamekampanje.

- Jeg takket ja med en gang, avslører hun overfor Het Nieuwsblad.

- Jeg elsker å få folk til å le, legger hun til.

Oppsving for bakeriet
Videre forteller hun at bakeriet har fått en solid oppsving som et resultat av at Paulette nå pryder en rekke reklameplakater i flere belgiske byer.

- Ettersom jeg ikke hadde sett det endelige resultatet, bestemte jeg meg for å ta en liten runde rundt i Kortrijk. Jeg må innrømme at det ser veldig bra ut. Formålet var å fange folks oppmerksomhet, og de har de klart. Nå kommer det folk langveisfra for å se på meg i bakeriet vårt, så det gir en liten opptur for virksomheten vår også.

Som en gimmick har arrangøren også fått Paulette til å være podiumdame etter målgang i Harelbeke.

Der vil den heldige vinneren få kyss på kinnet av den flotte 66-åringen. Vi gleder oss til bildene!

Hvem får kyss av Paulette?
På forhånd er Tom Boonen (som var vunnet rittet fire ganger tidligere) og Fabian Cancellera (som har vunnet de to foregående årene) de største favorittene.

Alessandro Ballan, Filippo Pozzato og Sep Vanmarcke bør også kunne blande seg inn i tetstriden. Alexander Kristoff, Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen kjører også rittet.

Kanskje noen av dem benytter anledningen til å snike seg unna med et kyss på kinnet fra Paulette?

Følg med på procycling.no utover fredagen for artikler og reaksjoner fra brosteinsrittet E3-Harelbeke Prijs!

Kommentarer til denne saken