*Nettavisen* Sport.

Paulo Dybalas agent forklarer hvorfor overgangen til Premier League gikk i vasken

BLE VÆRENDE: Paulo Dybala var koblet sterkt til PL-gigantene.

BLE VÆRENDE: Paulo Dybala var koblet sterkt til PL-gigantene. Foto: Fotografo01 / Ipa (Pa Photos)

Argentineren ble koblet til både Manchester United og Tottenham.

25.08.19 16:07

Juventus-stjernen Paulo Dybala ble ved flere anledninger koblet med en overgang til både Manchester United og Tottenham denne sommeren. Han ble uansett værende i Juventus etter at det engelske overgangsvinduet stemte.

United og Juventus skal ha diskutert en byttehandel, der Dybala gikk til Old Trafford og Romelu Lukaku tok turen til Juventus, men Dybala skal selv ha satt ned foten og sagt nei til en overgang.

Senere ble det også hevdet at Tottenham hadde kastet seg inn i kampen om argentineren, men at overgangen gikk i vasken grunnet Dybalas bilderettigheter. De skal nemlig eies av et uavhengig selskap som dermed satte kjepper i hjulene for overgangen, meldte blant annet The Independent.

Les mer: Klopp kritisk til Liverpool: - Vi er ikke Disneyland

Avviser

Det ble også hevdet at Dybalas agenter skal ha bedt om astronomiske summer i en overgang til en av Premier League-gigantene.

Dette avvises av Jorge Antun, som representerer den 25 år gamle angrepsstjernen:

- Jeg snakket med de engelske klubbene, men historiene om agenthonorar var ikke sanne. Det var kun problemer mellom klubbene, hevder Antun ifølge Tuttosport, som igjen siteres av engelske The Mirror.

Juventus sesongdebuterte med 1-0-seier hjemme mot Parma denne helgen. Der var det Dybalas landsmann, Gonzalo Higuaín, som startet oppgjøret.

Det har gjort at det har blitt ryktet om en overgang andre steder for Dybala. Den siste tiden har han på ny blitt koblet med en byttehandel, denne gangen med Paris Saint-Germain, der Neymar kunne ende opp med å gå andre veien.

Uansett virker det som at en overgang til den franske hovedstaden fortsatt kan være ganske langt unna, skal vi tro argentinerens agent:

- Det er ikke blitt planlagt noen turer til Paris, sier Antun, som avviser at det eksisterer forhandlinger med Paris Saint-Germain.

Les mer: Mohamed Salah-show mot Arsenal

Merittert herremann

En annen klubb som også har blitt nevnt er Barcelona. Lørdag ble det hevdet at Neymar kunne bli værende i PSG, men selv har Dybala avvist at det kan gå mot en overgang til den katalanske hovedstaden, skal vi tro den spanske avisen Sport.

Selv om han kun noterte seg for 10 scoringer på 42 kamper totalt i 2018/2019-sesongen for Juventus, så kan Dybala allerede nå titte tilbake på en veldig merittert karriere.

Han har vunnet Serie A fire år på rad med klubben fra Torino, og har også vunnet den italienske cupen tre ganger. Han vant også Serie B med Palermo i 2014 før han tok veien videre til Juventus.

På det argentinske landslaget har han uansett kommet i skyggen av nasjonens superstjerne, Lionel Messi. Han står uansett med 24 kamper for den sør-amerikanske nasjonen, men har kun funnet veien til nettmaskene to ganger.

Han var med i Copa América-troppen denne sommeren. Der røk Argentina ut i semifinalen mot vertsnasjon Brasil, som til slutt gikk hele veien og sikret seg den sør-amerikanske tittelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.