RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen / SCANPIX

Pause for Burre?

Hans Petter Buraas har hatt en skuffende start på sesongen, og plages fortsatt av smerter i kneet. Nå vurderer han å ta en pause fra konkurransene.

Førstepuljekjøreren har ikke fått plassering i sesongens to første verdenscuprenn i slalåm. I det første slalåmrennet denne sesongen kjørte han ut, i mandagens slalåmrenn klarte han ikke å kvalifisere seg til andreomgang.

- Innsatsen ble for høy, og det straffet seg, sa han til NTB etter den svake 1. omgangen i italienske Madonna di Campiglio mandag.

Ble operert i august
Burre opererte kneet i august og var ute av trening i seks uker. Det var gjentatte smerter de siste sesongene som førte til operasjonen.

- Om noen dager må jeg ta en prat med legen. Kanskje må jeg ta pause fra konkurranser. Styrken i kneet er for liten og det er vanskelig å få trent det opp igjen i sesongen. Jeg er i en rehabiliteringsperiode, sa han etter den tunge kjøringen i kveldsrennet i Italia.

- Jeg må være mer snill mot meg selv og ikke overbelaste kneet. Det gir smerter. Bedre ble det ikke med den aggressive snøen i Madonna. Bløt snø er for tiden best for meg, konstaterte 28-åringen.

Buraas gjorde comeback forrige sesong, etter en langvarig nakkeskade. Nå kan han altså bli tvunget til et nytt opphold fra kjøringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere