RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pauserapport: - Brann sliter

Sist oppdatert:
BODØ (ibergen.no): Det er ingenting som tyder på at Brann er i ferd med å reise seg etter en svak åpning på høsten. Bodø-Glimt leder fortjent 1-0 til pause, etter at måltyven Harald Martin Brattbakk nettet.

Det er ingenting som tyder på at Brann er i ferd med å reise seg etter en svak åpning på høsten. De første 45 minuttene her i Bodø har vært preget av uinspirert spill uten brodd eller duellvilje.

Bodø-Glimt leder fortjent 1-0 etter at den gamle måltyven Harald Martin Brattbakk satte et Trond Olsen innlegg fra venstresiden i nettet med hodet fra kloss hold. Dermed er Brattbakks nye rekord 162 scoringer i Tippeligaen.

Brann er langt unna noen form for rekorder. Laget ligger lavt, spiller forsiktig og håper på den forløsende kontringen, men den taktikken kan de nå kaste i bøtta inni garderoben før de kommer utpå igjen. Brattbakks scoring i det 40. minutt ga Mons Ivar Mjelde noe å tenke på.

Det er ingen av Brann-spillerne som utmerker seg verken i den ene eller andre retningen

Erik Huseklepp er sendt i oppvarming i pausen, det kan bety at endringer er nært forstående. Brann sliter med kjappe Brattbakk og Stig Johansen jagende i bakrom etter Runar Bergs finurlige stikkere.

Brann hadde to skudd på mål i omgangen, begge kom fra utenfor 16-meteren. Bodø-Glimt hadde en heading fra Stig Johansen som strøk utenfor og de mente seg snytt for et straffe. For å gjøre omgangen komplett miserabel har Bengt Sæternes fått gult for å sparke vekk ballen og Charlie Miller for hardhendt håndtering av en nordlending.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere