Payton herjet med nykommer

Foto: SCANPIX/EPA/JON SOOHOO

Los Angeles Lakers-veteranen Gary Payton har rykte på seg for å sette kjepphøye unggutter ned på jorden. Natt til mandag var det Miami Heats nykommer Dwyane Wade som fikk kjørt seg.

LOS ANGELES LAKERS - MIAMI HEAT 99-77: Gary Payton er kjent for å være en av NBAs verste "trash-talkers". Han bruker kjeften til å sette motspillere ut av fatning og har spesialisert seg på å ta de unge og urutinerte.

Natt til mandag fikk Miami Heats førsteårsspiller Dwyane Wade merke at det ikke nytter å tro at du er noe når du møter "gamlekara" i Los Angeles Lakers.

Payton tok tak i kampen fra start av og satte elleve poeng i kurven i første periode. Han herjet til tider med Wade, men var overraskende passiv med ordbruken.

- Han er en ung gutt og jeg en gammel mann. Jeg er nødt til å vise ham hvordan det skal gjøres, gliser Payton etter kampen.

Og Wade får gode skussmål fra Lakers-veteranen. Derfor slapp han også unna den verste "trash-talken".

- Jeg liker ham. Han slapp ikke helt unna. Jeg tror han skjønte at det er best å ikke si noe. Han kommer til å bli en god spiller, sier Payton.

Kobe Bryant ble toppscorer for Lakers med 27 poeng. Payton stoppet på 13.

Nattens resultater:
Toronto Raptors – Houston Rockets 101-97 OT, Sacramento Kings – Golden State Warriors 106-104, Los Angeles Lakers – Miami Heat 99-77.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.