Gå til sidens hovedinnhold

Pebbe tar vorspielet

En vanvittig forbedret Pebbe Simoni må bli bankervalget i V5-spillet på Jarlsberg søndag. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny søndag:
V64 Jarlsberg: Hamre hedrer Ulf
Tippetips: Kommer ca 11.00
Oddstips 1: Poengene blir i Ålesund
Oddstips 2: Ranheim imponerer

Innleveringsfrister Jarlsberg søndag:
V5 - kl 13.15
V64 - kl 15.00
DD - kl 16.40

Det er sportslige perler på rekke og rad når Jarlsberg travbane i Tønsberg avrunder sisn store travuke denne søndagen med internasjonal V64-omgang og forventet høy omsetning. Det store høydepunktet er naturligvis Ulf Thoresens minneløp for treårige varmblodshester som lokker med velvoksne 600 000 kroner i førstepremie. Men også ved siden av dette løpet er det en rekke sportslige godbiter å se frem til. Men før V64-spillet starter, skal vi gjennom en flott V5-omgang. Der finner vi vår banker i V5-4 og byr på en hest somhar vært nærmest forvandlet i sine to første løp for året.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Det handler om Trond Anderssen-trente 3 Pebbe Simoni som altså kommer ut i V5-4. Hesten årsdebuterte i Drammen for snaue fire uker siden fra spor elleve på en sprint i Drammen. Da Thor Borg satte fart ut av den nest siste svingen fra sjakkplass formelig eksploderte Demilo Crown-sønnen og spant til tet før den siste svingen. Det var et speedrykk som er svært sjelden å se på norske travbaner lenger. Fulgte opp med et pangløp i Halmstad der gode svenske konkurrenter ble gjort til narr. Mot svært overkommelig motstand kan vi ikke gardere og Pebbe Simoni blir vår soleklare V5-banker.
Rangering V5-4: A: 3 B: 1-5-8 C: 7-10-4-6 D: 2

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. 4-5-åringer. 2100 meter autostart.
Flott norgesdebut av 4 Spirit Brodde som vant enkelt fra tet for Eirik Høitomt. Løste flott bak bilen da og veien mot tet ligger trolig åpen igjen. Fin vinnersjanse, men noe bedre motstand denne søndagen.

8 Grafitti viste talent som treåring og årsdebuterte med stil på Momarken for tre uker siden. Satt da i køen underveis, men vant både enkelt og overbevisende. Spor åtte er selvsagt ikke optimalt, men denne Pine Chip-vallaken tåler å gjøre mye selv. 9 Jet Racer G.T. skuffet i debuten for Geir Vegard Gundersen. Fikk da dirigere i front, men ble lett tatt ned av forholdsvis enkle Troubador G.T. Må være bedre for å vinne dette. 3 Olaf så pigg ut da han galopperte for Geir Flåten i debuten. Fra et fint spor, betaler vi også for denne.
Rangering V5-1: A: 4 B: 8-9 C: 3-5-7-2-1-11-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart. Hopper.
15 damer på farten i dette hoppeløpet, der det tilsynelatende ser ut som de på lengste (40 meter) tillegg har gode forutsetninger. Litt på magefølelse setter vi 14 Børke Luna først. Kolnes-hoppa er variabel, men varslet formstigning sist på Forus i betydelig tøffere selskap enn dette.

12 Søreng Spika løp seg trøtt mot mål sist etter en formidabel opphenting etter startgalopp. Holtung-hoppa er god og uten galopp en klar vinnerkandidatt. Det er også 13 Lykkje Kristin, men Kjetil Djøseland og 40 meter tillegg er ikke noe plussprosjekt. Hoppa er imidlertid i kanonform. 7 Odine U.N. er normalt ikke veldig startrask, men fra springspor på strek kan hun kanskje løse bedre. Undem-hoppa kan bli lei å fange om hun kommer seg tidlig foran.

9 Brendli Stjerna kan være en luring med Gunnar Austevoll. 6 Voje Eldina har vi varslet for mange ganger, nå begynner det å bli lenge siden hun presterte. Kanskje er det tom Erik Solberg som får fart på henne.
Rangering V5-2: A: 14 B: 12-13-7-6 C: 9-5-4-1-11-15-10-8-3-2

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5-3 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
9 Espe Trym var utrolig tapper fra dødens sist og tapte med minst mulige margin. Her er vi ganske sikre på at Espe Trym unngår dødens og kommer fint til fra dette sporet. Espe Trym er i knallform og kan vinne.

5 Johan Herbjørn gjorde et flott løp sist og bekreftet fortsatt form. Her er det risiko for dødens, men Herbjørn kan vinne derfra, 1 Sodin så slagen ut mot oppløpet sist, men samlet seg (som han har gjort så mange ganger før) og kontret til knepen seier. Enda bedre hester mot nå, tja. 3 Jeppes Odin satt fast i ryggen på nevnte Sodin sist og har varslet form i sine to siste løp. Med klaff underveis her er Jeppes Odin en mulig vinner.

4 Karmland Trym ble bortkjørt av Cato Antonsen sist, har Cato litt mer is i magen er fireåringen ikke helt ueffen. 8 Asteria er bedre enn noen gang, men spor åtte er naturligvis sjanseartet med variable Kristian Bjørnerød som kusk
Rangering V5-3: A: 9 B: 5-1-3 C: 4-8-11-6-2-7-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Han har vært fantastisk god på slutten, 6 Taran, og holdt blant annet strålende fra dødens sist. Wiig-traveren har atter trukket et litt sjanseartet spor, men kan vinne dette fra dødens.

1 Blue Man Chu kommer fra Øystein Tjomslands formsterke stall. Var helt nede på 12.4 sist på Forus og har vunnet sportrekningen. Ikke utenkelig at Tjomsland satser mot tet her. Fra Flemming Jensens svært kvalitetsfylte stall dukker 5 Power To Elegance opp. Rapporteres å være bra fra start og Kolle opp er ikke noe minus. 2 Olympic Pine varslet form på Åby sist og står flott til i spor to bak bilen.
Rangering V5-5: A: 6 B: 1-5-2 C: 9-10-3-4-7-8

Kommentarer til denne saken