RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Peddien får hatmail

Foto: Stig Aa. Nygård/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Hatmailene fra Brann-supporterne strømmer inn til klubbens sportssjef Per-Ove Ludvigsen. Han får beskjed om å ryke og reise, men det er ikke aktuelt for Ludvigsen.

For noen få år siden var han supportenes yndling, i dag er situasjonen en annen. For bergenserne lar ikke frustrasjon over svake resultater og spillersalg ligge, uten å si i fra.

- Jeg får en del e-post fra supporterne. Noen av dem er positive, men det er ikke til å legge skjul på at de aller fleste er negative, forteller Ludvigsen til BA.

Salg skaper kritikk
Salg av spillere vekker spesielt negative reaksjoner hos supporterne, slik som da Ivar Rønningen ble solgt til Rosenborg.

Ludvigsen forteller til BA at han får alle typer respons, ikke bare negativ. Og uansett type respons, så sletter Ludvigsen meldingene så snart han har lest dem.

- Det ville jo være dumt om jeg bare skulle svare de som er fornøyd med meg. Men det er jo hyggelig med slik respons, forteller han smilende.

Ludvigsen vil fortsette i Brann helt til han kommer til at han ikke er mannen til å løfte klubben til nye høyder.

- Da gir jeg meg, sier Peddien til BA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere