*Nettavisen* Sport.

Pedersen-hattrick brøt tapsrekken

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)

Slo Wales i Algarve Cup.

07.03.12 19:16

Norges kvinnelandslag i fotball vant endelig en kamp igjen. Det ble 3-0 over Wales i Algarve Cup onsdag.

Innbytter Cecilie Pedersen sto for et ekte hattrick. Hun kom inn fra start i annen omgang. Hennes oppvisning ga Norge plass nummer sju i turneringen og brøt en vond rekke med fem strake tap.

Et skår i gleden var det at Madeleine Giske måtte ut tidlig med en kneskade. Det er ennå ikke klart hvor alvorlig skaden er.

- Det var godt å avslutte med en seier. Det er vi strålende fornøyd med. Vi hadde full kontroll på kampen. Vi briljerte ikke, men vant fullt fortjent. Det var bedre pasningsspill og bedre timing på det vi gjorde i dag. I tillegg var vi solide bakover. Wales skapte ingen målsjanser, mens vi skapte 10-12 sjanser selv, sier landslagstrener Eli Landsem til fotball.no.

- Det er veldig bra at vi har Cecilie tilbake, og i dag fikk hun hull på byllen. Wales er en type motstander vi kommer til å møte i kvalifiseringen, så det var godt å se Cecilie score igjen. Det lugget litt, og det var noen slitne bein i 1. omgang, så vi endret noe i pausen. Det gjorde at vi fikk bedre pasningsspill, og Trine Rønning tok tak etter at hun ble flyttet opp på midtbanen, sa Landsem. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.