Det ydmykende 5-0-tapet mot Liverpool i helga og Manchester Uniteds svake prestasjoner den siste tiden har økt presset på Solskjær kraftig, og stadig flere eksperter og fans krever nordmannens avgang.

Tirsdag skriver flere medier, blant annet The Athletic, at nordmannen i hvert fall sitter trygt til helgas kamp mot Tottenham.

Skulle det ende med en ny smell også der kan det se ut som at Solskjærs dager som Manchester United-manager er talte. Da må i så fall United på trenerjakt, og flere peker ut Antonio Conte som favoritten til å bli ny United-manager.

Les også: Disse bildene vekker oppsikt i England: - Gjør Ronaldo narr av Solskjær?

Hevder Conte vil ta over United

Italieneren er for tiden uten trenerjobb, etter sist å ha trent Inter til seriegull i Serie A forrige sesong. Han trakk seg i sommer grunnet misnøye med at klubben solgte flere av de beste spillerne i sommerens overgangsvindu.

Ifølge The Athletic og overgangsguru Fabrizio Romano skal Conte ha gjort det klart at han er åpen for å ta over Manchester United. Og selv om han vanligvis ikke liker å ta over klubber underveis i sesongen, skal han angivelig være villig til å gjøre et unntak for en klubb som Manchester United.

Les også: Mener Solskjær må sparkes etter ydmykelsen mot Liverpool: - På tide med en endring

Men selv om Conte har en imponerende CV og kan vise til seriegull i tre forskjellige klubber i løpet av trenerkarrieren sin, tror ikke alle han er rett mann for Manchester United-jobben.

- Ikke en perfekt match

Even Braastad driver podkasten Støvelball og har tidligere kommentert Serie A for Strive, og har dermed fulgt Contes trenerkarriere tett. Han er skeptisk til italieneren i United.

- Sånn umiddelbart tenker jeg at det ikke nødvendigvis er en perfekt match, med tanke på spillermateriell og typen Conte er. Han stiller enormt tøffe krav, sliter på omgivelsene sine, og er også en type som ofte havner i disputter og krangler med ledelsen, gjerne offentlig, sier han til Nettavisen.

Les også: Scholes med Solskjær-stikk: - En stor bekymring

Samtidig påpeker Braastad at Conte har bevist flere ganger at han leverer resultater på relativt kort tid, men eksperten er klar på at det vil koste.

- Hvis det er det som er viktigst akkurat nå, kan det være at det er et godt valg. Men det kommer til å koste, for han kommer til å ønske å hente sine type spillere i neste overgangsvindu for å tilpasse det United-laget til å bli et Conte-lag, for det er det ikke per nå, advarer han.

- Resept på kollaps

Redaktør i United.no, Dan Langerød, er også usikker på om Conte kan være rett mann for jobben.

- Det er ingen av de andre managerne som nevnes som har vunnet ligaen i to ulike land, men han har gjort det med tre klubber. Alle supporterne i de klubbene han har vært i elsker engasjementet hans på sidelinjen, men samtidig er det veldig lett å se at hans ambisjoner er så enorme, at det alltid ender i klinsj med eierne, sier Langerød til Nettavisen.

Les også: Bildene av Ferguson på tribunen vekker oppsikt: - Alvorlig for Solskjær

Langerød tror Contes kontrollbehov ville skapt klinsj med Glazer-familien, som eier klubben.

- Ole Gunnar Solskjær har snakket med Joe Glazer og fått nei når han har foreslått spillere som Manchester United hadde hatt råd til, fordi Joe Glazer mener det er feil. Jeg kan bare se for meg Antonio Conte i den samme Skype-samtalen, eller hva det skulle være, med Joe Glazer, der han foreslår den nye venstre vingbacken sin. Så sier Joe Glazer «nei, jeg synes ikke det høres riktig ut for oss». Det høres ut som en resept for noe som kommer til å kollapse, sier Langerød.

Tror på Ronaldo-klinsj

Braastad mener det er flere grunner til at Conte ikke ville vært en suksess i Manchester United, og én av de er at han ikke har hatt som vane å håndtere de aller største stjernene i tidligere klubber han har trent.

I dag befinner kanskje fotballens aller størst stjerne seg i United - Cristiano Ronaldo. Braastad tror de to ikke ville passet sammen.

- Det har vært kollektivet som har vært viktigst for Conte, og det er et par spillere som ikke nødvendigvis passer som hånd i hanske for han i United, og Ronaldo er definitivt den første jeg tenker på, sier Braastad.

Han fortsetter:

- Jeg synes det er få ting som peker mot de to i kombinasjon skal bli suksess for United. Ronaldo tar som type ekstremt mye plass og oppmerksomhet, og den typen har ikke Conte noe historikk for å ha trent eller ønske om å trene.

Les også: Kommer med knusende kritikk mot Solskjær: - Han kommer aldri til å få jobbe i Premier League igjen

- Mange røde flagg

Conte er også en trener som er kjent for å bruke et fast spillesystem i klubbene han trener, hvor formasjonen han oftest går for er 3-5-2. For italieneren er det viktig med spillende midtstoppere, løpssterke indreløpere og vingbacker, og spisser som evner å sette presset.

Les også: Neville ut mot United-stjernenes oppførsel: - De er som babyer

Braastad tror at Conte ville gjort store endringer om han tok over for Solskjær, spesielt når det kommer til spillertroppen.

- Det hentes hele tiden typer han er trygg på, for det viktigste for han er at de spillerne han har tilgjengelig skal gjøre den jobben som han vil de skal gjøre i det systemet. Da må det en del endringer til i det United-laget, om han skal få det som han vil.

Solskjær har av flere fått ros for å føre Manchester United i riktig retning i løpet av tiden som United-trener. Braastad tror imidlertid at Conte ikke ville videreført de positive tingene Solskjær har utviklet som United-manager.

- Med Conte inn så kaster man det fundamentet litt på sjøen, for da velger du å tenke kortsiktig. Kanskje får du med deg en tittel, men spørsmålet er hva slags tropp de sitter igjen med og hva planen er etter Conte. Jeg synes det er mange røde flagg med tanke på Conte og Manchester United, konkluderer eksperten.

Om Conte tar over Manchester United gjenstår å se. Foreløpig ser det ut som at Solskjær vertfall sitter trygt til lørdagens kamp mot Tottenham. Kampen starter klokken 18.30.