RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pele med Rooney-advarsel

(FOTO: AP PHOTO/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Wayne Rooneys skade er fortsatt et brennhett tema i engelsk presse. Lørdag er det selveste Pele som uttaler seg i sakens anledning.

Den brasilianske fotballguden, av mange regnet som tidenes beste fotballspiller, sier til Daily Telegraph at han er bekymret over at Sven-Göran Eriksson sannsynligvis kommer til å bruke Manchester United-spissen for fullt i VM.

- Det er farlig å satse på en spiller når det kan stilles spørsmål ved om hans helse er hundre prosent. Det kan forstyrre måten treneren tar ut laget på, sier den levende legenden til den engelske avisen.

Pele trekker paralleller til VM-finalen i 1998 – der Ronaldo spilte uten å være hundre prosent frisk – der Brasil ble ydmyket av vertsnasjonen Frankrike.

- Ronaldo spilte finalen selv om han var syk dagen før, og Brasil tapte 3-0, poengterer Pele.

Han mener Wayne Rooneys betydning for England er overvurdert.

- England har mange andre spillere for de store anledninger, som David Beckham, Frank Lampard og Steven Gerrard. De er ikke avhengig av én spiller, fastslår Pele.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere