RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pelle drømmer fortsatt

Sist oppdatert:
Odds Pelle Nilsson fortsetter i Sveriges landslagstropp, og håper samtidig å sikre permanent utenlandsopphold før overgangsvinduet stenger onsdag kveld.

Pelle Nilsson var Tippeligaens store positive overraskelse i fjor, og var nær ved en overgang til Championship sist sommer. Odd takket imidlertid nei til Sunderlands bud, men utenlandsdrømmen lever fortsatt hos svensken.

- Jeg har alltid vært åpen om å at jeg vil utenlands, og ønsket er der fortsatt, innrømmer 24-åringen.

Diskusjoner
Pelle Nilsson var svært kritisk til Odd-ledelsen da de nektet å gi slipp på ham i fjor sommer. Han mer enn antyder at det har vært noen tøffe tak i etterkant.

- Vi har hatt mange møter om dette, uten at jeg vil si så mye om innholdet, sier Nillson til Nettavisen.

Nilsson fikk 24 kamper i serien i fjor, scoret fem mål fra sin stopperplass, og var i toppen av alle landets spillerbørser. Denne måneden ble han endelig premiert med en plass på det svenske landslaget.

- Det gikk veldig bra på alle treningene, samt i den siste av mine to landskamper. Det eneste jeg ikke var fornøyd med, var den første landskampen mot Venezuela.

Fortsatt landslagsaktuell
Hjemme i Sverige fikk Nilsson mye av skylda for det første målet i debutkampen mot nevnte Venezuela (0-2). Mot Ecuador en uke senere gikk det atskillig bedre, og signalene er gode, mener Odd-forsvareren.

- Tilbakemeldingene hjemmefra var at landslagsledelsen var fornøyd med meg.

- Odd har dessuten fått en faks hvor det står at jeg er uttatt i Sveriges foreløpige tropp som skal møte Egypt om halvannen uke, sier stopperen fornøyd.

Der er nemlig alle aktuelle svenske landslagsspillere tatt ut, og ikke bare fra de skandinaviske landene, slik tilfellet var for Latin-Amerika-turen.

- Det er morsomt, innrømmer forsvarsspilleren.

- Det er på det nivået at jeg ønsker å befinne meg.

Noen skade for en eventuell videre proffkarriere på kontinentet gjør et eventuelt uttak heller ikke¿

PS! Hallvar Thoresen sier det har vært noen løselige henvendelser om Pelle Nilsson, men at intet konkret bud foreligger. - Jeg regner med at Pelle er Odd-spiller også om tre dager, sier sportssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere