Gå til sidens hovedinnhold

Pellegrino klar for Bodø/Glimt

Pellegrino har signert for Bodø/Glimt

Amahl Pellegrino ankom tirsdag formiddag Bodø og har signert for Bodø/Glimt. Det bekrefter klubben tirsdag ettermiddag.

– Det føles godt. Glimt er et godt lag, det er gode treningsfasiliteter og bra økter. Nå har jeg vært med på en helt vanlig økt, det er god kvalitet i gruppa og pulsen kjennes godt, sier nysigneringen.

På Twitter antydet Bodø/Glimt selv at de var i ferd med å presentere en ny spiller.

Senere tirsdag kom bekreftelsen om at Pellegrino har signert.

Kan debutere mot gamleklubben

Om ikke Glimt-debuten til Pellegrino kommer allerede på torsdag i play off-kampen til Conference League mot Zalgiris, kan den ironisk nok komme mot klubben der det virkelige gjennombruddet på toppnivå kom. På søndag gjester nemlig Kristiansund Aspmyra til et heftig toppoppgjør.

– Jeg fikk vite det i stad. Det er litt ekstra at det er KBK i første når jeg returnerer til Eliteserien. De har gjort det veldig bra og tar nye steg hvert år. Det blir spennende å se, jeg tror det blir en tøff kamp selv om vi må og skal ta tre poeng, sier Pellegrino.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Pellegrino tirsdag formiddag, men spissen har ikke svart på henvendelsen. Det har heller ikke Atta Aneke, spillerens agent.

Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen skriver i en tekstmelding til Nettavisen at han ikke har mulighet til å kommentere saken nå.

På Instagram la Pellegrino lagt ut et bilde av seg selv sittende på et fly tirsdag morgen.

Klubbløs

Pellegrino har den siste tiden stått uten klubb etter at han ble enig om å terminere kontrakten med Damac FC i Saudi-Arabia.

De siste to månedene har Pellegrino trent med Strømsgodset og det ble derfor spekulert i at en overgang til klubben i Drammen kunne være aktuelt, men nå ser det altså ut til at spissen ender opp hos den regjerende seriemesteren i Eliteserien.

Pellegrino viste seg frem som en storscorer sist han spilte i Eliteserien. I 2020-sesongen ble det 25 mål for Kristiansund - kun Bodø/Glimts Kasper Junker scoret flere mål enn 31-åringen den sesongen.