Gå til sidens hovedinnhold

Pellegrino med drømmescoring da Bodø/Glimt tok over tabelltoppen

Amahl Pellegrino har herjet etter han returnerte til Eliteserien. Søndag kveld slo han til med en drømmescoring for Bodø/Glimt.

VIKING - BODØ/GLIMT 1-3:

På stillingen 1-1 med 14 minutter igjen av kampen mellom Viking og Bodø/Glimt sto Pellegrino frem og leverte en helt fantastisk scoring.

Bjørkan la inn fra venstre og Botheim vant duellen. Ballen gikk opp i lufta og Pellegrino var plutselig helt alene. Da bestemte angriperen seg for slenge seg bakover og brassesparke ballen i mål.

- Det er en helt magisk scoring, sa ekspert Joacim Jonsson i Eurosport sitt Eliteserie-studio.

- For en forsterkning Pellegrino har vært. Han kostet sikkert en del, men han er verdt hver eneste krone, fulgte eksperten opp.

Pellegrino ble hentet til Bodø/Glimt i august etter et mislykket opphold i den saudi-arabiske klubben Damac.

Og 31-åringen har imponert fra første stund for gultrøyene. I hans første kamp kom han inn og scoret hat trick, og fulgte opp med mål og assist i neste kamp. På torsdag scoret han også en fantastisk scoring for Glimt i Conference League.

Drømmescoringen søndag kveld er Pellegrino sin femte scoring på fire kamper for Glimt siden debuten i slutten av august.

Før Pellegrino sin magiske scoring sendte Veton Berisha Viking i ledelsen etter bare seks minutter. Viking-profilen satte en retur enkelt i mål.

Hjemmelaget imponerte i første omgang, men etter hvilen snudde Bodø/Glimt kampen. I det 67. minutt satte Brede Moe inn utligningen. Et hjørnespark falt ned i beina på midtstopperen som pirket ballen i mål.

Og med drømmescoringen til Pellegrino snudde de regjerende seriemesterne kampen. På overtid satte Erik Botheim inn 3-1 for Glimt.

Seieren gjør også at Bodø/Glimt tar over tabelltoppen fra Molde. Moldenserne spilte 1-1 mot Vålerenga søndag kveld.