Franco Pellizotti er frikjent av italienske antidopingmyndigheter etter at UCI suspenderte 32-åringen like før årets Giro d`Italia.

Grunn: Mistenkelige blodverdier.

Italieneren har blitt linket til flere sykkellag, deriblant Quick Step. Det avviser lageier Patrick Lefevere.

UCI kan anke
- Jeg ønsker han lykke til, men han er linket til feil lag. En slik signering er ikke verdt et hårstrå på hodet mitt. Jeg har aldri tenkt tanken eller snakket med noen om dette. Jeg vet ikke hvor han skal og jeg har nok å tenke på rundt mitt eget lag, sier Lefevere til cyclingnews.com.

Les også: Dopingmistenkt ønsker mer penger

UCI har ennå ikke avgjort om de skal anke saken til Idrettens voldgiftsdomstol (CAS). Det får nok de fleste sykkellag til å holde seg unna Pellizotti. Quick Step har ifølge Lefevere uansett fullt lag med mindre det dukker opp noe stort.

- Hvis Andy Schleck eller Fabian Cancellara ringer meg, vil jeg kanskje kunne finne plass til én rytter til, avslutter Lefevere humoristisk.

Lefevere har trolig bestemt seg for at Gert Steegmans blir hans siste signering, i tillegg til cyclocrossverdensmester, Zdenek Stybar, som har vært linket til laget i lang tid. Steegmans overrasket journalistene da han dukket opp på treningssamlingen til Quick Step i Calpe.

Fullstendig overgangsoversikt (ekstern lenke).

Vil ikke betale for Steegmans
Har han signert? Hva sier RadioShack til dette? Har Lefevere betalt for Steegmans?

Det er mange av spørsmålene som stilles i belgisk presse lørdag.

Belgieren er med det belgiske Pro Team-laget på treningssamling i Calpe (Spania) til tross for at ingenting er signert enda, melder SportWereld.

- Det er ingen mulighet for at jeg betaler en eneste euro for at han skal komme tilbake, uttalte Patrick Lefevere til Gazet van Antwerpen i starten av desember. Quick Step-manageren bekreftet også at han er interessert i sin tidligere elev, og at han ikke klandrer Steegmans for overgangen til Team Katusja før 2009-sesongen. - (...) Så valgte han å gå etter de store pengene, konkluderte Lefevere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ikke funnet seg til rette
Steegmans periode i Katusja var kort. Før årets sesong signerte han for RadioShack uten at resultatene har blitt nevneverdig bedre av den grunn. Det er fremdeles langt opp til toppnivået i 2007 og 2008-sesongen da han syklet for Lefeveres lag.

30-åringen har ikke funnet seg til rette i RadioShack-laget og vil forlate Bruyneels mannskap. Belgieren har ett år igjen av kontrakten, og må ifølge RadioShack kjøpes ut hvis det skal bli noen overgang.

Nye drakter
Quick Step vil være på Calpe til og med 21. desember. Laget trener mye mengde på landeveien i tillegg til at Quick Steps nye treningsekspert Tom Steels gjennomfører tester av alle rytterne.

Les mer om det her (ekstern lenke).

Steegmans sykler fremdeles i RadioShack-utstyr selv om Tom Boonen og hans lagkamerater viste fram 2011-drakten lørdag.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Det er et fint draktsett, teknisk og moderne, sier Boonen i en pressemelding.

- Draktene passer perfekt til Eddy Merckx-syklene våres. Alle på laget er fornøyde, utdyper brosteinsspesialisten.

Quick Steps første opptreden i 2011 vil være Tour down Under i slutten av januar.

Fotballinteressert? Her kan du se klipp fra fotballkampen mellom den italienske og belgiske delen av støtteapparatet til Quick Step.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!