Pene sifre for «Boro»

Lenge så det ut til at Banik Ostrava-keeper Martin Raska skulle gi Middlesborough et UEFA-cup-mareritt på hjemmebane. Men så dukket Jimmy Floyd Hasselbaink opp.

16.09.04 23:13

Raska sto som en vegg i hele kampen, og drev Boro-spillerne til frustrasjon. Uten en strålende opplagt Banik Ostrava-keeper kunne det blitt store sifre for hjemmelaget.

Et lite velspillende Middelsborough-lag stanget forgjeves mot Banik Ostravas sisteskanse i første omgang. Martin Raska var høyt og lavt i 1. omgang, og reddet samtlige forsøk fra `Boro, og da særlig Mark Viduka som brant tre hundreprosentsjanser før pause.

Jimmy Floyd Hasselbaink var mannen som til slutt fikk hull på byllen for Middlesborough. Etter 56 minutter fikk han ballen på blankt mål fra ti meter og kunne ikke unngå å score.

Da løsnet det også for spissmakker Viduka, som satte inn to mål på tampen av kampen, og pyntet på sifrene for hjemmelaget.

- Det var en bra kamp. Et godt resultat, og vi kan være litt mer avslappet foran neste runde enn om vi bare hadde fått det ene målet, sa Mark Viduka til Sky Sports etter kampslutt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.