RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pengene settes på Everton

Sist oppdatert:
Nettavisen har ingen tro på noe mirakel på Brann Stadion i kveld, og regner Everton som et av flere spillbare objekter.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Vertene i knallform
Marseille har virkelig funnet formen etter en skuffende første halvdel av sesongen. 4-1-0 på de fem siste i serien. Luktet på avansement i Champions League-gruppen etter seieren på Anfield, men med 0-4-tap hjemme for samme Liverpool ble det med en hederlig tredjeplass. Mangler to spillere som ikke kan delta i denne turneringen, like mange står på skadelisten.

Gjestene avsluttet den russiske ligaen i november, og har kun spilt gruppespillskamper og treningskamper siden. Bunnsolide hjemme og 6-5-4 borte i seriespillet. Tok seg videre fra gruppespillet uten å overbevise. Mangler tilsynelatende kun skadde Dedura.

Vi går for laget som er midt i sesongen, mot russere i uviss kampform. Marseille vet dessuten at bortekampen i Russland blir tøff, og har nok planer om å avgjøre det meste på eget gress. 2,90 for H med handikap spilles.

Serieleder mot bunnlag
Eindhoven topper den nederlandske Æresdivisjonen. 1-1 mot Heerenveen i helgen, før det tok laget to kruttsterke 2-0-seirer over AZ og Ajax, begge på bortebane. Et par gode er solgt den siste tiden, Dzsudsak er hentet inn. Helsingborg la grunnlaget for avansement i gruppespillet med en meget overraskende borteseier over Galatasaray. Skuffet stort i Allsvenskan, der laget foruten enkelte kanonkamper slet i bunnen hele 2007. Trener Stuart Baxter er forsvunnet.

Nok en gang blir kamptrening et viktig moment. I tillegg er det uten tvil klasseforskjell mellom disse, 1,70 for en seier med minst to mål kjøper vi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere