RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Penger ikke viktig for Sollied

Sist oppdatert:
Trond Sollied sier til TV 2 Nettavisen at penger ikke er det viktigste når han vurderer et comeback som trener for Rosenborg. Helt andre ting vil avgjøre.

Adresseavisen skriver at Rosenborg er beredt til å åpne sin velfylte pengebinge for om mulig å få Trond Sollied som trener neste sesong. Brügge-treneren har en årslønn på åtte-ni millioner kroner – langt over normalt lønnsnivå for fotballtrenere i Norge.

Men Sollied sier til TV 2 Nettavisen at det ikke er pengene som skal til for å lokke ham tilbake til Trondheim.

- Penger er ikke noe tema. Det er mer i livet enn penger. Jeg vet for øvrig ingenting om hva de eventuelt vil tilby, siden jeg ikker har snakket med dem ennå, fastslår han.

Vil høre
Han reiser imidlertid til Eindhoven for å høre hva RBK-sjefene har å si - i forbindelse med RBKs møte med PSV i Champions League kommende uke.

- Rosenborg er selvfølgelig en attraktiv klubb. Men hva som skal til for at jeg eventuelt skulle takke ja, vet jeg ikke selv enda engang. Så da blir det nok litt vanskelig for dem å vite hva de skal tilby.

Tenning
- Alt har med tenning å gjøre. Jeg føler egentlig at det er for tidlig å dra hjem ennå. Så det går ikke så mye på Rosenborg som det gjør på andre ting. Det er en følelse jeg sitter med, sier Sollied til TV 2 Nettavisen.

Han legger ikke skjul på at en trenerjobb i en større europeisk liga frister mest.

Det er heller ikke særlig aktuelt å ta ett år i RBK, for så å bruke det som et springbrett tilbake til Europa.

Flere år
- Hvis jeg først skulle dra hjem så er det for å bli mer enn ett år. Det er ikke aktuelt med en ettårskontrakt. Men dette blir selvfølgelig veldig hypotetisk, fastslår han.

- Jeg tror Brügge og Rosenborg er på omtrent samme sportslige nivå. Det er ikke så store forkjeller der.

- Hvilken av klubbene er den beste å ha utgangspunkt i for en eventuell toppjobb i Europa?

- Det er litt vanskelig å si. Det er klart at nærheten til de store landene ligger her i Brügge. Men samtidig blir nok de samme resultatene lagt mer merke til i Rosenborg, sier Sollied til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere