Gå til sidens hovedinnhold

Penger til lunsj

Vi sikter mot fine lunsjpenger under V4-løpene i Gävle torsdag.

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Klosterskogen: Nå skal Hamre spilles vekk

Oddstips: HV71 med strak kurs

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og til lunsjen på Klosterskogen her hjemme og på Gävle i Sverige har man sjansen til å vinne penger.

På kvelden overtar Bergen med dobbel V5 i Norge samt Örebro med V65-spill i Sverige, og vi har nær sagt som vanlig jobbet frem tips til alle banene i dag.

Les også:Hop er pålest!

I lunsjen i Gävle er 3 Berkut Boko i V4-3 en Chocolatier–sønn vi virkelig har sansen for, og han blir vår V4-banker for dagen. Denne hesten går virkelig til mål, og det det lyser litt klasse av ham. I sine siste løp i 2012 imponerte han noen ganger, men han var ikke på topp i det siste løp. Claes Sjørstrøm melder om en 5-åring som har trent fint under den måneden han har hatt løpsfri, og når forhåndsfavoritten er snakkhesten 12 Bolt Boko må vi bankerspille Berkut Boko når vi mener han er en mer komplett hest for tiden.

Bolt Boko var ute i meget billig selskap sist, og holdt da unna på stumme bein etter at han fikk dempe som han ville. Sjøstrøms Staro Family hadde vunnet lett om hun hadde fått åpning i det løpet, og vi mener hun ikke holder samme klassen som Berkut Boko. Lindegren som trener Bolt Boko mener han ble for hissig med helstengt hodelag sist, og at det var grunnen til at han ble mør til slutt. Kommer ut med åpent hodelag denne gangen, men vi tror uansett han møter en bedre hest i Berkut Boko.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
9 Skaffer Bläsa i V4-1 har ikke vunnet løp på 19 starter, men vi tror seieren kommer nå. Hun har faktisk ganske fin form, og hun er sikret et fint løpsopplegg fra dette sporet. I den siste starten ble hun dratt bakover av en hest som var syk for dagen, men hun spurtet storveis når åpningen kom. I den nest siste starten gikk hun fint til mål selv etter en tøff innledning på løpet, og hun virker som hun blir bedre og bedre for hver start hun får i kroppen etter den lange pausen hun hadde i fjor. Litt klaff for Jan-Olov Åberg på sistrunden, ja så tror vi hun fort jobber seg inn til seier.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken