*Nettavisen* Sport.

Pep Guardiolas mor døde av koronaviruset

MISTET MOREN SIN: Pep Guardiolas mor er død.

MISTET MOREN SIN: Pep Guardiolas mor er død. Foto: Lindsey Parnaby (AFP)

Dolors Sala Carrió ble 82 år gammel.

06.04.20 16:38

Manchester City bekrefter på sin Twitter-konto at Pep Guardiolas mor, Dolors Sala Carrió, har gått bort som følge av koronaviruset. Hun ble 82 år gammel.

- Alle i forbindelse med klubben sender sin varmeste tanker og sympati til Pep, hans familie og hans venner under denne vanskelige tide, skriver Manchester City i sin tweet.

Manchester City har også lagt ut en pressemelding på sine sider der de sender sin varmeste kondolanser i retning Guardiola-familien.

Dolors Sala Carrió og ektemannen Valentí Guardiola hadde fire barn sammen, to gutter og to jenter.

Pep Guardiola er blant dem som har donert store summer for å hjelpe i Spanias kamp mot pandemien som herjer over hele verden, men den siste tiden virkelig har vist sitt onde ansikt i Spania.

Det ble bekreftet at Guardiola har donert én million euro, som skal gå til kjøp av medisinsk utstyr, som det skal ha vært mangel på i den katalanske regionen.

Spania er blant nasjonene som har operert med strenge retningslinjer fra myndighetene, og i forrige uke ble det rapportert at nærmere 10 000 mennesker har dødd som følge av koronaviruset i Spania. Dette tallet har siden steget til nærmere 13 000.

Blant de avdøde er Lorenzo Sanz, tidligere Real Madrid-president, og den som satt i sjefsstolen på Santiago Bernabéu før Florentino Pérez tok over for første gang. Han ble 76 år gammel.

Manchester United har vært blant de første klubbene til å ta til sosiale medier for å sende sine kondolanser i retning Pep Guardiolas familie:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag