RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile Youtube

Pepe filmet – fikk kjeft av egen lagkamerat

Sist oppdatert:
Og Real Madrid la skylden på dommeren etter 0-0 mot Valencia.

REAL MADRID - VALENCIA 0-0:

Real Madrid og Barcelona pleier som regel å være alene om å kjempe om La Liga-troféet i Spania. Slik er det også denne sesongen.

Real Madrid har vært solide helt siden august, mens Barca jevnt og trutt har avgitt poeng.

Men som Roberto Mancini så fint sa det: «Du skal aldri si aldri i fotball».

Trenden i den spanske toppdivisjonen har nemlig snudd, og det er igjen knyttet spenning til hvem som til slutt kan heve pokalen.

Mens Barcelona har vunnet sine ni siste kamper, gikk Real Madrid søndag på sitt tredje poengtap på fem kamper.

Valencia, med Vicente Guaita i mål, klarte å holde nullen mot Cristiano Ronaldo og hans scoringskåte lagkamerater, og oppgjøret endte med poengdeling.

Dermed måtte José Mourinhos spillere, som har puttet fantastiske 100 mål så langt denne sesongen, gå målløse av banen for første gang på 40 kamper. Ikke siden 21. september i fjor har det skjedd at Real ikke har truffet nettmaskene.

Fikk kjeft av lagkameraten
Etter kampen snakket mange om en episode som fant etter 59 minutters spill. Real Madrid jaktet scoring da midtstopper Pepe gikk i bakken etter en duell, tilsynelatende oversvømt av smerter.

Lagkamerat Álvaro Arbeloa ønsket heller å sette i gang spillet, og gikk bort til Pepe og kjeftet på ham for å filme. Arbeloa prøvde å dra ham opp på beina, men Pepe var først lite villig til å gjøre som Arbeloa sa.

Pepe fortsatte å sprelle med armer og bein, og TV-bildene viste at han – med vilje eller ikke – sparket Arbeloa i beinet.

Noen sekunder senere var Pepe på beina igjen - uten synlige smerter.

Det var flere omdiskuterte situasjoner i kampen, og Real Madrid kunne fort ha blitt tildømt tre straffespark.

La skylda på dommeren
Etter kampen la Real Madrid skylden på dommer Carlos Clos Gomez.

- Dommeren? 80 000 mennesker kunne bevitne at at vi ble forfulgt. Mer sier jeg ikke om det. Hvis vi gjør det, setter hele karusellen i gang. Men alle så det, sa Jose Mourinho-assistent Aitor Karanka etter kampen ifølge Marca.

Poengdelingen betyr at Real Madrid står med 79 poeng etter 31 kamper, mens Barcelona og Pep Guardiola jager kun fire poeng bak.

Real Madrid stresser ikke av den grunn, mener Karanka.

- Vi er rolige. Vi er fortsatt fire poeng foran Barcelona. Jeg vet hvordan atmosfæren i garderoben er, og vi er rolige. Vi tenker på neste kamp og har spillere som gleder seg til å fortsette kampen om La Liga, sier Karanka.

El Clasico gjenstår
Sju serierunder gjenstår, og en av kampene som skal spilles er gigantoppgjøret mellom de to klubbene 22. april på Camp Nou.

Valencia ligger som nummer tre på tabellen, med Levante og Malaga henholdsvis ett og to poeng bak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere