RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Per har fått opp farten

(Hesteguiden.com)
Sist oppdatert:
Per Lennartsson har passert 10 milloner SEK innkjørt i år og kjører vår V65-banker på Mantorp mandag.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: Seiersgrossister innfrir
Oddstips 1: Knallsuksess for Opdal
Oddstips 2: Spansk suksess ved midnatt
Lunsjtrav Biri: Maria fikser lunsjen

Biri byr på lunsjtrav mandag ettermiddag. Fra Mantorp er det en svært spennende V65-omgang og på Leangen er det dobbel V5 å bryne seg på. Det er altså mer enn nok å bryne seg på for de norske travspillerne denne mandagen.

Tet hele veien?
Vår hovedbanker denne mandagen kommer altså fra Per Lennartssons stall og starter i V65-6. Det er et løp for hopper der spreke 100 000 SEK venter vinneren. 1 Singing Matilda har ypperlige forutsetninger i dette løpet og fra førstespor i volta skal det være svært gode muligheter for at per Lennartsson klarer å forsvare innersporet. Kunne ikke bli bedre enn femte sist, men satt da langt bak underveis. Nest sist imponerte hoppa med solid seier etter sterke 13.2 siste 700 meter. Per Lennartsson hadde en liten downperiode på stallen tidligere i sommer, men i i øyeblikket er det full form på stallen. Vi bankerspiller i V65-6.

Blir undervurdert
Fredrik Persson er en av mange svært gode unghestrenere i Sverige og mannen som blant annet skapte Viola Silas har en riktig fin treåring i 7 Nones som kommer ut i V65-5. Dream Vacation-vallaken var brenngod sist på Tingsryd for stallmann Oscar Nilsson og landet på flotte 13.9/1609m da. I dette treårsløpet som er utskrevet over 2640 meter, skal ikke startsporet bety allverden og vi synes vallaken er vel lite betrodd i kveld som en 19-prosenter og et fjerdevalg i spillet. Se opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere