RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pereirinha senket Bolton

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Englands siste håp i UEFA-cupen utslått.

Sporting Lisboa - Bolton 1-0 (2-1 sammenlagt):Etter at både Everton og Tottenham røk ut av UEFA-cupen under dramatiske omstendigheter onsdag, var det opp til Bolton Wanderers å forsvare den engelske æren.

Det viste seg å bli en uoverkommelig oppgave.

Svekket lag
Bolton stilte uten tolv av sine antatt beste spillere da laget torsdag møtte Sporting Lisboa på bortebane i returoppgjøret i UEFA-cupen. Grunnen var at manager Gary Megson ønsket å spare spillere til de kommende kampene i Premier League, der laget kjemper for å unngå nedrykksstriden.

Etter 1-1 på hjemmebane var engelskmennene nødt til å score i Portugal. Og i starten av kampen viste de tydelig angrepsvilje.

Fartsfylt start
Førsteomgangen mellom de to lagene ble en underholdende affære. Begge lag trykket på for å få nettkjenning, og dermed bølget spillet lenge fram og tilbake i et høyt tempo. De siste 20 minuttene av omgangen tok Sporting i stadig større grad over spillet.

Men verken Sporting eller Bolton maktet å få ballen i mål.

Nærmest var portugiserne etter en halvtimes spill. Et Bruno Pereirinha-innlegg fra høyre ble stusset bakover. Fra fire meters hold burde Izmailov gitt portugiserne ledelsen, men avslutningen gikk over mål.

Pereirinhas fulltreffer
Portugiserne fortsatte i andreomgang der de slapp før pausen, med høyt trykk og svært angrepsvillig fotball. Pereirinha forsøkte stadig skudd, men tross stor iver fikk han ikke hull på byllen for vertene.

Før i det 85. minuttet. Da fikk den unge midtbanespilleren endelig fulltreff fra ti meters hold. Ballen gikk elegant i krysset, og dermed var reservepregede Boltons cup-drøm over.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere