*Nettavisen* Sport.

Perfekt for Solskjær

Ole Gunnar Solskjær ser på John Carew som sin perfekte spissmakker. Og det så da også ut til at de to trivdes sammen på tirsdagens trening.

15.08.06 18:00

BISLETT (TV 2 Nettavisen): Ole Gunnar Solskjær (33) har vært skadet i et par år, og innrømmer uten problemer at han har mistet mye av den farten han hadde i glansdagene. Men hodet er det ingenting i veien med. Ei heller måten han bruker det på.

Under tirsdagens trening ble Solskjær paret med John Carew under samtlige øvelser. Og i spillsekvensen viste Manchester United-helten flere ganger hvilket blikk han har for spillet gjennom strålende frispillinger av både Carew og kantspillerne.

- Viktig samspill
- Samspillet mellom John og Ole Gunnar blir veldig viktig. Hvis John kan bruke det han er best på, sin store fart og fysikk, og Ole Gunnar kan bruke det han kan, det lure løpene og de gode valgene, kan det bli en veldig bra kombinasjon, mener landslagssjef Åge Hareide.

Solskjær tror Carew passer perfekt som hans makker.

- Ja, han har i hvert fall de egenskapene som jeg ikke har. Han er stor og sterk, god i lufta og rask. Han er en fin type å spille sammen med, sier Solskjær til TV 2 Nettavisen.

Skal tilbake i form
33 år gamle Solskjær er fortsatt opptatt av å spille seg sakte, men sikkert, i form, og kommer bare til å spille første omgang av onsdagens landskamp mot Brasil. Det blir hans 63. kamp for Norge.

- Hadde jeg bare fått ett minutt, hadde jeg tatt ett minutt. Jeg er veldig glad for å være med, sier Solskjær entusiastisk.

Onsdag kveld får vi se hvor mye Solskjær & Carew klarer å utrette på disse 45 minuttene mot et av verdens beste lag.

- Det er en stund siden vi har spilt sammen, men jeg synes vi hadde tendenser til å spille bra sammen tidligere. Han er en stor og sterk spiller som skaper rom for alle rundt seg, så det gleder jeg meg til, sier Solskjær.

- Fungerer bra
Det gjør også John Carew.

- Jeg tror det vil fungere veldig bra. Han er en veldig intelligent spiller, fastslår Carew.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag