Perfekt golf, men...

«Tiger Woods» er her igjen med det beste golfspillet på markedet, men klarer det å fornye seg?

02.12.05 10:24

Det beste golfspillet i verden er dette spillet. Ingen av konsollkonkurrentene eller andre golfspill av en eller annen sort er i nærheten. Grafikk og lydmessig kan man ikke klage og måten golf simuleres på er nærmest perfekt.

Men¿ Dette er omtrent akkurat det samme spillet som kom i fjor. True Swing (hvor du bruker musen for å slå med køllen) har kommet tidligere, gameface (hvor du lager ditt eget ansikt) har vi sett før og de har tatt bort noen baner – og lagt til andre. '

Grafikken er noen få prosent bedre, og de har forandret puttingen noe (men det er muligens fortsatt slik at det svakeste med «Tiger Woods» er puttingen, det føles noe enkelt).

Likevel, dette er så nærme et perfekt golfspill man kan komme. Nettspilling med «Tiger Woods» er en drøm og det er en virkelig god opplevelse å spille dette spillet.

Samtidig, en liten sjekk i diverse nettbutikker viser at du kan få fjorårets spill for en lavere pris, og da er det nok dessverre ingen tvil – kjøp det. Forskjellen er for liten til å anbefale denne. Har du «Tiger Woods 05» skal du være virkelig glad i de få nyhetene du får:

  • Rivals Mode – spill mot golflegender gjennom tidene.
  • Analog styring – du kan nå styre spillet med joystick
  • Vedd på egne slag – jeg vedder på at jeg kan slå 250 yards¿ etc

For meg er det ikke nok, men samtidig: For et spill dette er.

Til neste gang foreslår jeg at man jobber enda hardere med å inkludere litt av den delen av golfen som ikke foregår på PGA-banene.

Det hadde vært morsomt med en driving range, muligheten til å spille på litt alternative baner og kanskje rett og slett også et grønt kort-kurs.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.