Gå til sidens hovedinnhold

Perfekt oppgave for Kvitson

- Jeg tror vi kan få teten, og da vil vi sitte der. Han har en like god sjanse som noen annen i dette åpne løpet, sier Lars Anvar Kolle om Kvitson i V5-4 på Klosterskogen i kveld.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Klosterskogen.

Lars Anvar Kolle mener 6 Voje Nido i V5-2 er kveldens banker.

- Voje Nido har imponert stort og møter billigere lag enn sist. En vinner uten galopp, sier Kolle.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Her er hans øvrige vurderinger av V5-løpene:

- 3 OJ Sidney holdt bra etter tøft løp sist. Spor, distanse og motstand er riktig denne gang. En god sjanse i V5-1. 1 Carita Tribute er i form og står perfekt til. 4 Vamp Victory travet et bra løp sist. Er sikkert ytterligere forbedret nå. I V5-3 har 5 See Me Glide et perfekt løp. Jeg tar kun med 2 Becks Christopher ved siden av, da See Me Glide ikke er helt til å stole på.

- Jeg krysser samtlige 12 i V5-4, men skal jeg trekke fram noen, må det bli min egen 5 Kvitson og kapable 1 Gyldne Tider, som nok hadde ønsket seg et annet spor enn første. I V5-5 tror jeg mest på 1 Coralls Boy. Han slipper nok teten over full distanse. Kanskje 2 Salut Sund klarer å holde hestene på utsiden ute? 5 Orion Du Goutier skal selvsagt regnes. Han tåler å trave utvendig uten rygg, analyserer Lars Anvar Kolle.

Om egne muligheter sier han følgende:

- 6 Nette Egaanaj (2. løp/V5-1) fungerte fint sist. Jeg tror ikke hun vinner, men en fin premie er målet.

- 10 Stranda Pernille (3. løp/V5-2) fungerte bra sist og er sikkert forbedret med løp i kroppen. Uansett tror jeg det blir tøft med noe annet enn en fin premie herfra.

- 5 Kvitson (5. løp/V5-4/DD-1) har et riktig løp her. Jeg kjører for tet og sitter der hvis vi kommer oss dit. Skal på bongen i et åpent løp. Formen er stigende.

- 6 Super Rolly (6. løp/V5-5/DD-2) er kastrert siden sist. Jeg har kjørt et par lette hurtigarbeider med vallaken. Jeg tror han trenger løp i kroppen før han er seiersaktuell.

- 6 Krylling Troll (7. løp) er en premiekandidat.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot