Gå til sidens hovedinnhold

Perfekt oppgave for Patricia

Patricia Hastrup og Odd A. Sagholen står glitrende til i lunsjen på Drammen denne mandagen.

En ny spennende uke på travfronten står for tur, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Arvika i Sverige og i Drammen her på berget hos Norsk Rikstoto.

På kvelden kan det spilles til en V64-omgang til løpene på Bollnäs på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Jarlsberg i Vestfold, og vi på Sportspill har tips til alle arenaer.

Verdt å merke seg allerde nå er at det er Jackpot med nesten 1,3 millioner kroner ekstra i sekserpotten førstkommende onsdag, når Kongsvinger travbane står som arrangør av V65-løpene, men mange løp skal kjøres før den tid. Det er ferieavikling på Sportspill, og i hele juli vil det kun være omtale av dagens banker samt eventuellt dagens lås/dagens outsider på våre tips.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I lunsjen på Drammen må det være snakk om en helt skreddersydd oppgave for 2 Patricia Hastrup i et sprintløp for varmblodshester i den første avdelingen, og vi kan ikke skjønne annet enn at 6-årshoppa skal ha solide muligheter til å kunne bokføre årets første triumf i dag. Hun står perfekt inne i løpet på pengene, og når hun er på vei mot absolutt toppform, tror vi sterkt på seier ved denne anledningen.

Hun støter på hester med svært dunkel form, og når hun selv gikk en strålende løp til sølv på solide 13.0 over aktuell distanse i den siste starten (tapte knepent for svært gode Script Kiddy S.C. der), ja så må det være klar fordel favoritten i dette løpet.

Hun holdt toppform på denne tiden og utover i fjor, og hun har gått veldig fine løp på dagens arena før. Teten kan være innen rekkevidde i dag, og dersom hun når føringen, tror vi løpet er kjørt. Kan dog også vinne i fra andre posisjoner, og vi synes dette er snakk om dagens beste bankerbud.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Utfordrer storfavoritten?
Et kaldblodsløp i lavt grunnlag venter oss i V5-2, og storfavoritt der blir 6 Haake Ole. 5-åringen var en totalt overlegen vinner på 32.7 full vei i den siste starten, og med en tilsvarende innsats i dag, bli han ikke lett å slå. Hesten har dog skiftet treningskvarter siden sist, og autodebut gjør det hele også litt usikkert.

Da synes vi det er spennende å sikre oss med 11 Farmens Odin på våre to største spilleforslag, og vi tror 5-åringen til Karoline K. Hansen kan utfordre den stor favoritten. 5-åringen gikk et fint løp etter galopp til fjerde på 31.5 full vei sist mot litt tøffere konkurrenter enn dagens, og vi tror på en topp vinnersjanse i dag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken