RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Perfekte forutsetninger for Poker Siem

Foto: hesteguiden.com
Vi stiller godt forberedt til dagens lunsjomgang på Jarlsberg, der program er studert nøye både på startmetode og distanse.

2 Poker Siem har denne gangen helt perfekte forutsetninger med spor, distanse og startmetode. Her kommer Vidar Hop til å satse alt på ett kort, nemlig tet. Og fra den posisjonen skal hesten til Geir Lerbo bare vinne. Vic Torre-sønnen har ikke vunnet løp i år, men det skyldes litt tilfeldigheter, for sporene har som regel vært dårlige.

Rangering V5-2: A: 2 B: 1-12-9-4-6 C: 5-7-10-3 D:11-8

Klikk her for å se våre V5-tips til Jarlsberg

V5-1:

7 Zetus er en veldig god treåring som blir finere å finere for hvert løp. Kolnes-traveren hadde krefter igjen bak umulige Lightsonlightsoff på Forus sist, og Zetus har virket bra start i de løpene han har gått til nå. Feilfritt er vinnersjansene fine. 1 Win With Windsong er i bunn og grunn en bra traver, men han må som oftest innom galoppen. Litt usikker hvordan Blekkan-traveren løser fra start bak bilen, så følg med på startvognprøve.

5 Super Market er mulig tet hest, for Andover Hall-sønnen er meget rask ut fra start, men blir som oftest veldig hissig når han blir sluppet av gårde. Er han rolig for dagen, kan han vinne. 3 Battle It Out var ordinær sist og må heve seg for at hun skal ha noe mulighet i seierskampen.

12 Dominik De Champs kommer mer til sin rett på Jarlsberg enn Klosterskogen. Klaffer det fra dette sporet, kan Hamre sette inn en liten skrell.

Rangering V5-1: A: 7 B: 1-5-3-12-6-2 C: 8-10-4-9

V5-3:

7 Wembley Boko vinner dette løpet om han er like bra som han var i sin montedebut da han bare reiste i fra sine konkurrenter. Men hesten har tidligere hatt store helseproblemer, så jeg ønsker å gardere hesten. 8 Peacekeeper kommer ut med Liv Pedersen i salen med kun et prøveløp på 21,1/2140m. I sulkyløp er Peacekeeper startkjapp som bare det, og jeg er inne på at Liv Pedersen spinner til tet med henne, fra den posisjonen er vinnersjansene fine.

1 Dreamcather står i et fint spor, men havner uansett sist. Med tempo i løpet, så plukker Brief Encounter-sønnen mange til slutt. 9 Mr News får umulige Siw E Løvold i salen som vinner med alt hun setter seg oppå. Litt tempo i løpet, så kommer Mr News til sin rett.

5 Richrider har vært bra i monte, men møter litt tøffere motstand denne gangen.

Rangering V5-3: A: 7-8 B: 1-9-5 C: 4-2-6 D: 3-10

Annonse: Grøstad/Lerum`s tips til Jarlsberg finner du her

V5-4:

Er ikke i tvil om at 18% 12 Papaya D er den beste hesten, men sporet er ikke ideelt. Og å få inn Truls S Glittum på bestilling er ikke enkelt pr dags dato. Sender han bare frem den sterke Great Challanger sønnen når tempo er dempet, så skal det være en god hest for å stå i mot han til slutt, men jeg frykter han blir sittende bak selv med dårlig tempo i front.

8 Poppy Hills er en ny amerikaner fra stall Hamre som kommer ut fra et dårlig spor over en uvant distanse. Men den skal krysses, for Hamre melder ikke en hest til lunsjomgang uten seierstro. 4 Frenchwoman var forbedret sist, og skulle hun gå feilfritt nok en gang, ender Halle-traveren i toppen. 9 Yor De Landerije har vært bra i ny regi, og denne gangen blir hesten kuskeforsterket til de grader. Krysses på alle kuponger.

7 Pitch Black har kapasitet til seier, og formen er bedre enn raden. 1 Running Lindy har en fryktelig rad, men Running Sea-datteren er meget bra på sitt beste, noe hun beviste i fjor med to av to seiere. I år har det godt mye på tverke i løpsbanen, men er hun tilbake på sitt beste, kan hun vinne.

Rangering V5-4: A: 12 B: 8-4-9-7-1-3 C: 11 D: 2-6-10

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Jarlsberg

V5-5:

7 Orion Hindø er en annen Glittum-hest som er meget bra på sitt beste. Nå kommer hesten ut i fryktelig billige omgivelser sammenliknet med hva denne er vant til, da han har startet i V75 og i Sverige den siste tiden. Bare det klaffer litt for Truls S Glittum, så skal vinnersjansene være fine selv om sprint er ikke noe fordel.

4 Evaporate står fryktelig spennende til, og formen er bedre enn raden. Skulle Geir V Gundersen klare å sikte inn teten, kan han vinne som en 13 %. 3 Mick Brogård er jo hesten som kan i mot på startsiden, men han er klart best med rygg, noe han beviste sist da han speedet fint da åpningen kom. Gangen før ga han seg veldig enkelt fra tet etter og ha fått styrt tempo etter behag.

12 Gigant Dream skal ha klaff fra dette sporet, men formen er bra. 9 King Cobol skuffet veldig sist og blir bortglemt denne gangen, for hesten har møtt fryktelig tøffe hester den siste tiden.

Rangering V5-5: A: 7 B: 4-3-12-9-6 C: 10-8-1-5 D:11-2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere