RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Perlemål senket Roma

Sist oppdatert:
John Arne Riises klubb i cuptrøbbel.

ROMA - INTER 0-1: Det var spilt 45 minutter av oppgjøret mellom Roma og Inter i den italienske cupen, da Dejan Stankovic ville vise seg fram.

Den målfarlige midtbanemannen har gjort det til å vane å score flotte mål, og fulltrefferen mot John Arne Riises klubb føyer seg så absolutt inn i den rekken.

Solid utganspunkt
Serberen fikk regelrett drømmetreff fra rundt 30 meters hold og ballen suste inn i hjørnet bak Roma-målvakt Doni.

Fulltrefferen var også nok til å sikre Inter et meget godt utgangspunkt før returkampen, som spilles 11. mai på Giuseppe Meazza stadion i Milano.

Dette betyr også at Riise og Roma får en meget tøff vei videre i cupen. Det italienske hovedstadslaget er nå nødt til å utføre en snuoperasjon på bortebane.

For å klare det må laget trolig heve seg flere hakk. I oppgjøret på Stadio Olimpicco, var det nemlig gjestene som hele veien virket som det farligste laget.

- Ser bare resultatet
Vertene klarte aldri å skape de helt store sjansene, selv om Mirko Vucinic burde gitt Roma ledelsen i det 9. minutt, da han skjøt utenfor etter pasning fra Marco Borriello.

- Mirko gjorde noe bra og noe dårlig i denne kampen, men det er helt klart at han er under press da han misser den store sjansen, sier Roma-trener Vicenzo Montella.

- Når det gjelder laginnsatsen, så har folk en tendens til å se på resultatet, selv om en kamp ofte blir avgjort på grunn av en enkelt situasjon, sier treneren.

John Arne Riise spilte hele kampen for Roma.

I den andre semifinalen i den italienske cupen møtes AC Milan og Palermo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere