Gå til sidens hovedinnhold

"Persona non grata" i Madrid

Steve McManaman er ingen populær mann i Real Madrid. Klubben er desperat etter å kvitte seg med engelskmannens skyhøye ukelønn og han er nå erklært uønsket i klubben.

Real Madrid betyr de kongelige fra Madrid, og gasjen til ballkunstnerne i klubben er også kongelig. Steve McManaman hever nesten 800 000 kroner i uken for å sitte på tribunen og se lagkameratene spille fotball.

Etter David Beckhams ankomst er veien tilbake på laget blitt lengre for den tidligere Liverpool-spilleren og nå gjør klubben alt de kan for å kvitte seg med ham.

McManaman fikk være med på Real Madrids asiaturné, men etter at stjernegalleriet kom hjem til Madrid, har han ikke fått lov til å delta på A-lagets treninger.

Både Everton og Leeds har vært interessert i å hente ham tilbake til England, men McManaman er i øyeblikket mer interessert i penger enn i spilletid.

Han skal ifølge The Sun ha sagt seg villig til å rive kontrakten sin i to dersom Real Madrid betaler ham 18 millioner kroner i kompensasjon. Det tilsvarer ca en halv årslønn for McManaman.

Det meste tyder på at han får det som han vil før overgangsfristen går ut 31. august og da går trolig turen til Everton.

Ifølge Evertons norske supporterklubbs hjemmesider så skal McManaman ha kommet med følgende uttalelse da han nylig forsøkte nye fotballstøvler.

- These are for the Toffeemen.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin