Gå til sidens hovedinnhold

Persson har bankeren

Jan Olov Persson har en armada av gode kaldblodshester og setter opp meget dyktige Jorma Kontio på vår V4-banker fredag.

Sportspills meny fredag:
V65 Biri: Fortsatt opptur for Mikkelborg
V5 Øvrevoll: Frisk banker direkte
Oddstips: Dansk/svensk dobbel

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Fredagen starter med V4 og DD fra Romme på tidlig ettermiddag, fortsetter med V5 og ettermiddagstrav fra Øvrevoll og avsluttes med V65/V5/DD fra Biri travbane.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Det er altså Romme som kjører V4 denne fredagen og det er faktisk en meget fin omgang med masse gode hester på farten. Vår banker kommer allerede i den første avdelingen som er et kaldblodsløp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Persson/Kontio
5 Faksblixten har et meget billig løp på papiret synes vi og når Jorma Kontio får sjansen bak denne 10-årige Järvsøfaks – sønnen til Jan-Olov Persson var ikke vi i tvil om at de skal ha en topp vinnersjanse. Var ikke på topp når han var ute nå sist i et tøft V75-løp og motstanden er mye billigere denne fredagen. Rapportene fra stallen er meget positive og hans verste konkurrent er 4 Haga Kungen (fra samme stall) som vi mener ikke holder samme klasse som Faksblixten. Han står dessuten 20 meter bedre inne kontra 2 Lex Maijon når de startet mot hverandre den 18 August. Her gjelder det kun for Jorma Kontio å kjøre feilfritt, gjør han det vinner Faksblixten dette løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jager årsseier nummer 100
1 Lady`s Photo synes vi skal være favoritt i V4-2, men hun blir trolig andrevalg i spillet. Fast Photo–datteren har tetgaranti og etter de rapportene vi har fra Magnus Jakobsson, så skal han kjøre foran så lenge det er bensin på tanken. Färjestad-trener Magnus Jakobsson står forøvrig med 99 seire før dagens kjøring og jager magiske 100 årsseire i ettermiddag.

Sist ble det tap for gode Thai Goldie for Lady's Photo og motstanden denne gangen synes vi er overkommelig. Bare Jakobsson får kjøre rolig en 500 meter midtveis i løpet, så kan ikke vi skjønne hvordan Lady`s Photo skal tape dette løpet. Et soleklart bankerbud i DD-spillet og også vår banker på det lille V4-forslaget.