RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pessotto alvorlig skadet

Sist oppdatert:
Gianluca Pessotto falt tirsdag ut av et vindu i Juventus' klubbhus og ned 15 meter. Sportsdirektøren har pådratt seg alvorlige skader.

- Gianluca Pessotto har falt ut av et vindu i våre klubblokaler og har pådratt seg alvorlige skader. Han er fraktet til sykehuset Molinette i Torino, opplyser Juventus’ presseoffiser til det internasjonale nyhetsbyrået Reuters.

Han har pådratt seg flere brudd og indre blødninger.

Foreløpig er omstendighetene rundt Pessottos fall ved hovedkvarteret Corso Galileo Ferraris fortsatt noe uklare.

- Det var trolig en frivillig handling av Pessotto, sier en anonym kilde i etterforskningen til Reuters. En talsmann for sykehuset i Torino sa til den italienske tv-kanalen Sky at politiet etterforsker hendelsen som et selvmordsforsøk.

Ny sportsdirektør
Gianluca Pessotto overtok som sportsdirektør for Juventus ved slutten av forrige sesong. Han spilte tidligere i 11 år for klubben.

Forsvarsspilleren fikk også med seg 22 landskamper for Italia, og var med på å vinne seks Serie A-titler med Juventus og Champions League i 1996.

Italias kaptein og forsvarsklippe Fabio Cannavaro forlot umiddelbart en pressekonferanse i Italias VM-leir da han hørte om Gianluca Pessottos fall tirsdag ettermiddag - uten å si et ord.

- Ikke livstruende
Skadene han har pådratt seg skal være svært alvorlige, men ikke livstruende, opplyser klubben. Det italienske nasjonale nyhetsbyrået ANSA mener imidlertid å vite at Pessotto skader er livstruende.

Juventus har den siste tiden vært under etterforskning for påstander om korrupsjon, kampfiksing og juksing med dommeroppsettet. De må svare på angklagene i retten de neste ukene. I verste fall risikerer Serie A-storheten degradering fra Italias øverste serie.

Pessotto er ikke blant de tiltalte i den pågående prosessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere