RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Peter Crouch vil skuffe mamma

(PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tottenham-spissen blir ikke sentimental.

Onsdag kveld kan Tottenham sikre seg Mesterliga-plass neste sesong, men da må Manchester City slås på bortebane. Skulle Tottenham tape, vil City ha kontroll over plassen før siste serierunde kommende søndag.

Tottenham-spiss Peter Crouch har spilt i Mesterligaen før. Han spilte til og med i Mesterliga-finalen mot AC Milan i 2007. For Liverpool. Men han vet at en av hans nærmeste støttespillere gjerne ser at han taper onsdagens kamp.

Mammaen er nemlig ihuga Manchester City-fan.

- Jeg kan huske at vi dro til Maine Road (Citys forrige arena) for å se kamper i jula. Jeg har mange minner derfra. Hun er City-fan, og kommer garantert til å være der. Men forhåpentligvis kan vi kvalifisere oss for Europa på bekostning av City. Det vil gjøre det hele enda bedre, sier Crouch til Independent.

Klarer ikke Tottenham å vinne borte mot City onsdag, vil alt bli avgjort søndag. Da spiller City borte mot West Ham, mens Tottenham reiser til Burnley.

Men Crouch vil helst avgjøre det før den kampen. London-klubben husker nemlig hvordan de i 2006 hadde sjansen til Mesterliga-plass, men røk mot West Ham på sesongens siste dag. Dermed gikk plassen i stedet til Arsenal.

- Det aller vanskeligste er å klare det én gang. Ingen har jo gjort det før. Topp fire har vært topp fire veldig, veldig lenge. Derfor vil det også være en fantastisk prestasjon om vi klarer det. Vi har gjennomført en fantastisk sesong uansett, men det vil være en stor skuffelse om vi ikke klarer det nå.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere