*Nettavisen* Sport.

Petter blir i Brann

Brann

Petter Furuseth Olsen spiller i Brann ut resten av sesongen. Det er klart, etter at Brann og Vålerenga ikke ble enige om en overgang for spissen.

13.08.03 08:32

Brann og Vålerengen har de siste dagene vært i samtaler om en mulig overgang for Furuseth Olsen. Men partene ble ikke enige, og da blir Petter i Brann ut sesongen.

Avklaring

- Vi har snakket med Vålerenga de siste dagene. Og de har kommet med én sum. Så har vi kommet med en annen sum. Siden hørte vi ikke noe mer. Og da fant vi ut at vi sto for langt fra hverandre.

- Jeg er veldig glad for at det nå kom en avklaring i saken. Det er det viktigste for oss. Det har vært veldig mye mas om dette, og nå vet vi hvor vi står, sier Branns daglige leder Per-Ove Ludvigsen til TV 2 Nettavisen.

Prate

Han sier videre at klubben ikke har umiddelbare planer om å få spissen til å signere en ny kontrakt med Furuseth Olsen.

- Vi kommer til å ha en prat med ham en av de første dagene. Men det er mer en prat arbeidskolleger i mellom, understreker Ludvigsen.

Skuffa

I Vålerenga er man skuffet over at Petter Furuseth Olsen ikke kommer til å trekke i VIF-trøya denne sesongen.

- Klart vi er skuffa. Men vi respekterer fullt ut Branns håndtering av saken. Vi har ingen problemer med å forstå dem. Det er klart vi kommer til å holde kontakten med Petter, og spørre hva han vil etter sesongen.

- Men det er klart at da kan situasjonen være en helt annen, sier VIF-direktør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.